Yoruldum ☹️☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Yoruldum ☹️☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,781 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum ☹️☹️
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba şimdi doktora gittim 5,5 haftalık hamileyim işim yani 5 hafta 5 günlük kese var dedi Bir de yolk saç var dedi haftaya bugün gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ama bundan önce 2 boş gibi bileyim var aynı böyle oldu hep 5 küçük haftalarda gittim kese hep böyle boştu sizce bu sefer olur mu doktor yani biraz ümitli konuştu sağlıklı bir keseye benziyor dedi İnşallah duyarız falan dedi çok yoruldum ve şu anda kahverengi lekelenmem başladı öyle
Bence korkucak bişey yok bende 5 haftalikken kese boştu boş gebelik olabilir çokta sağlıklı görünmüyor dedi Dr üstelik günlerce aşırı kanamam oldu bebek yerleşene kadar sonra da dediğin gibi sürekli kahverengi leke oldu bildiğin akıyordu çok şükür hiç bişey olmadı şuan 13+2 haftaligiz korkma sende

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba şimdi doktora gittim 5,5 haftalık hamileyim işim yani 5 hafta 5 günlük kese var dedi Bir de yolk saç var dedi haftaya bugün gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ama bundan önce 2 boş gibi bileyim var aynı böyle oldu hep 5 küçük haftalarda gittim kese hep böyle boştu sizce bu sefer olur mu doktor yani biraz ümitli konuştu sağlıklı bir keseye benziyor dedi İnşallah duyarız falan dedi çok yoruldum ve şu anda kahverengi lekelenmem başladı öyle
Cnm korkma inslalh bu defa bebeğinin kalp atışını duyarsın 🤲🤲☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar