Sorum var yutma becerisi yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ukte tarafından oluşturulan yutma becerisi yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 710 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı yutma becerisi yok
Konbuyu başlatan ukte
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

ukte

Kayıtlı Üye
rank
7 aylik kizim hicbirsey yiyemiyor yutma becerisi yok premature dogdu kilo olarak hala geriden geliyor mamadan tiksindi isteksiz iciyo pirincunu kabiz yapiyo nisasta kabiz yapiyo sut cicibebe pek sevmiyo muz ezip yediriyorum birgun yerse uc gun yemiyo seftali rendeliyorum corba yapiyorum yogurttan nefret ediyo corba icmiyo sebze mercimek vs napabilirim sastim kaldim

Funda nilüfer

Kayıtlı Üye
rank
7 aylik kizim hicbirsey yiyemiyor yutma becerisi yok premature dogdu kilo olarak hala geriden geliyor mamadan tiksindi isteksiz iciyo pirincunu kabiz yapiyo nisasta kabiz yapiyo sut cicibebe pek sevmiyo muz ezip yediriyorum birgun yerse uc gun yemiyo seftali rendeliyorum corba yapiyorum yogurttan nefret ediyo corba icmiyo sebze mercimek vs napabilirim sastim kaldim
Bir doktorla görürşsen belki mide problemli diş etki ediyor olabilir ama inan bu 7 ayda da 1 yaş da da 4 de 6 da da aynılar şaşırıyoruz

Papatya24

Kayıtlı Üye
rank
Irmigi az suyla pisirip hurma uzum veya mevsim meyvesiyle tatlandirip verebilirsiniz bir öğün yiyebileceklerine bakarsiniz ayina göre ona göre eklersiniz icine..hurma surubu var ondanda katabilirsiniz..

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Al benden sende o kadar benim kızımda 1 yaşına girecek kuzum aynısı gibi hicbisey yemiyor Allah yardımcımiz olsun inşallah

ukte

Kayıtlı Üye
rank
Al benden sende o kadar benim kızımda 1 yaşına girecek kuzum aynısı gibi hicbisey yemiyor Allah yardımcımiz olsun inşallah
😏AMİNN
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Irmigi az suyla pisirip hurma uzum veya mevsim meyvesiyle tatlandirip verebilirsiniz bir öğün yiyebileceklerine bakarsiniz ayina göre ona göre eklersiniz icine..hurma surubu var ondanda katabilirsiniz..
tskler bunuda deniycem

tskler bunuda deniycem
Bir doktorla görürşsen belki mide problemli diş etki ediyor olabilir ama inan bu 7 ayda da 1 yaş da da 4 de 6 da da aynılar şaşırıyoruz
Annemde ayni seyi soyledi ama doktor yutma becerisi gelismeli diyo doktordanda bisey anlamadim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
😏AMİNN

tskler bunuda deniycem

tskler bunuda deniycem

Annemde ayni seyi soyledi ama doktor yutma becerisi gelismeli diyo doktordanda bisey anlamadim
❤️🤲

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doktorunla görüş ek takviye mamalar ve sütler var onlardan yazdırabilirsin. Benim kardeşime sürekli kustuğu için kullanmıştık normal meyveli süt gibiler

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.