Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yazgülü(semra)" data-source="post: 140457" data-attributes="member: 2763"><p>Dusuncesizler canim sanki kucuck bebeği kucağa alınca ne kazanıyorlar kimseye vermedim vallahi beşiğin açık olan kısmını yattığım yere getirdim kimse bakamiyo bile annemde sağolsun ayağa kalkmama bile izin vermiyo hep başındayım Allahım esirgesin yavrularimizi</p><p>[automerge]1640794604[/automerge]</p><p></p><p>Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler</p><p>[automerge]1640794613[/automerge]</p><p></p><p>Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler</p><p>[automerge]1640794644[/automerge]</p><p></p><p>Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler</p><p>[automerge]1640794682[/automerge]</p><p></p><p>Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yazgülü(semra), post: 140457, member: 2763"] Dusuncesizler canim sanki kucuck bebeği kucağa alınca ne kazanıyorlar kimseye vermedim vallahi beşiğin açık olan kısmını yattığım yere getirdim kimse bakamiyo bile annemde sağolsun ayağa kalkmama bile izin vermiyo hep başındayım Allahım esirgesin yavrularimizi [automerge]1640794604[/automerge] Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler [automerge]1640794613[/automerge] Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler [automerge]1640794644[/automerge] Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler [automerge]1640794682[/automerge] Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim