Sorum var Zaman ne çabuk geçiyor ☺️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aselll tarafından oluşturulan Zaman ne çabuk geçiyor ☺️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 297 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman ne çabuk geçiyor ☺️
Konbuyu başlatan Aselll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Aselll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba, hamileliğimi ilk öğrendiğimde 26 beta hcg ile muhtemelen 7-10 günlüktük. İlk bu uygulamayı indirmiştim. Şimdi 19. haftaya girdik. Zaman ne çabuk geçiyor. Bebeğimi kucağıma almak için çok heyecanlıyım. Bazen sabırsız bazen de hamilelik bitmesin istiyorum. ☺️ İçimde bir can olması da çok hoşuma gidiyor. Bazen 36-38 ler hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor ve geçmişe bakıyorum. Sabır diyorum ☺️

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba, hamileliğimi ilk öğrendiğimde 26 beta hcg ile muhtemelen 7-10 günlüktük. İlk bu uygulamayı indirmiştim. Şimdi 19. haftaya girdik. Zaman ne çabuk geçiyor. Bebeğimi kucağıma almak için çok heyecanlıyım. Bazen sabırsız bazen de hamilelik bitmesin istiyorum. ☺️ İçimde bir can olması da çok hoşuma gidiyor. Bazen 36-38 ler hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor ve geçmişe bakıyorum. Sabır diyorum ☺️
Aynn canm bnde bitsin istemiyorm bir yandan bı yandan da kokusunu içime çekmek doya doya sarılmak için sabırsızlanıyorum ama biraz daha var 🙈😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayy evet kuzum ya bende ilk bebeğini 6 haftalık iken öğrenmiştim zaman su misali cidden ne zaman geçtipibi anlamıyor insan şuan oğlum doğdu 4 aylık olacak 3 4 gün sonra bu günlere şükür. Rabbim senin de sağ salim meleğini kavuşmanı nasip etsin inşallah 🤲🏻.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Maşallah kuzum aynen zaman hiç geçmiyor gibi geliyor gebe iken şu an bende 38. Haftadayim ama zaman durmuş gibi hissediyorum 😁

A

Adsız anne adayı

Guest
Gerçekten haklısınız çok çabuk geçiyor zaman ilk ogrendigimde 5+4muydu neydi şimdi kızım 11gun sonra üç aylık olcak şükürler olsun Rabbime 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.