Zeka gelişimi guatr

• Konbuyu başlatan Anneadayiiiiiiiib
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneadayiiiiiiiib tarafından oluşturulan Zeka gelişimi guatr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 778 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zeka gelişimi guatr
Konbuyu başlatan Anneadayiiiiiiiib
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Öğretmen1
A

Anneadayiiiiiiiib

Guest
5 haftalık hamileyim guatr teşhisi koyuldu ilaç tedavisine başladım bu süreçte kendimde guatr olmasından dolayı bebeğim zihinsel zarar görmüş müdür

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
5 haftalık hamileyim guatr teşhisi koyuldu ilaç tedavisine başladım bu süreçte kendimde guatr olmasından dolayı bebeğim zihinsel zarar görmüş müdür
Canim iyi düşünelim iyi olsun bende de TSH baya yüksek çıkmıştı günlük 125 mg ilaç alıyorum kesinlikle ilacini ihmal etme bunu ancak Allah bilir doktorlara sordum çocuk doktoruna sordum doğmadan birşey diyemeyiz zarar veredebilir vermeyedebilir diyorlar kız kardesimdede çıktı maşallah Paşa'min zekası kimsede yok benim de elim hep yüreğimde bebeğimi sağlıkla gördüğüm an yüreğim ozaman buz gibi olacak 36+2 haftaligiz tek yapman gereken hergun ilacını alman

Öğretmen1

Kayıtlı Üye
rank
Sanırım doktorunuz sizi eksik bilgilendirmiş. Hamilelikten öncesinde guatr yoksa bile hamilelikte hormon değişimine bağlı olarak yükselebiliyormuş. Benimde öncesinde olmamskna ragmen 6.haftada sınırda olduğunu gördk ve 0.25 mg guatr ilacı başlattı bende korkmuştm ancak doktrımun dediğimşuydu coğu hamile de bu olabiliyor eğer ilac kullanılıp hormon kontrol altına alınmazsa bebekte zeka gerilipi olabilir . Yoksa her guatr değeri yüksek cıkanın bebeğinde zeka geriliği olacak diye bir durum yok. Ki troidin daha yüksek seviyesi olan haşimato ile hamile kalıp gayet akıllı sağlıklı bebeği olan arkadaşlarım da var. Tavsiyem bu tarz bilmediğimiz şeyler olduğunda başka bir doktordan fikir albilirsinz eğer doktorunuz ayrıntılı açıklama yapıp sizi rahatlatmıyors

Tüm sayfalar yüklendi.