Sorum var 11 haftalık hamileyim su gibi akıntı geldi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeni anne adayı 🌸 tarafından oluşturulan 11 haftalık hamileyim su gibi akıntı geldi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 11 haftalık hamileyim su gibi akıntı geldi
Konbuyu başlatan Yeni anne adayı 🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Yeni anne adayı 🌸

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba .11 haftalık hamileyim. Bu sabah belimde hafif bir ağrı oldu ama çok şiddetli değildi. Ardından temizlik yaptım, terledim. İç çamaşırım bayağı ıslanmıştı ama ter sanıp önemsemedim. Duş aldıktan sonra iç çamaşırımı giydim bir akıntı hissettim ceviz büyüklüğünde, su gibi ve sarımsı bir akıntı. Peçeteyle sildiğimde de sarımsı bir akıntı geldi. Bir süre sonra geçti. Ağrım da kalmadı. Şu anda akıntı yok ama değiştirdiğim iiç çamaşırımda kurumuş bir kahverengi-sarı leke vardı, kokusuzdu kurumuştu normal mi acile gitmeli miyim sizce korktum birazcık ama herşeyede hastaneye gitmek istemiyorum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cevap verirseniz çok mutlu olurum uygulamayı kullanmayıda çok bilmiyorum yeni yükledim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar merhaba .11 haftalık hamileyim. Bu sabah belimde hafif bir ağrı oldu ama çok şiddetli değildi. Ardından temizlik yaptım, terledim. İç çamaşırım bayağı ıslanmıştı ama ter sanıp önemsemedim. Duş aldıktan sonra iç çamaşırımı giydim bir akıntı hissettim ceviz büyüklüğünde, su gibi ve sarımsı bir akıntı. Peçeteyle sildiğimde de sarımsı bir akıntı geldi. Bir süre sonra geçti. Ağrım da kalmadı. Şu anda akıntı yok ama değiştirdiğim iiç çamaşırımda kurumuş bir kahverengi-sarı leke vardı, kokusuzdu kurumuştu normal mi acile gitmeli miyim sizce korktum birazcık ama herşeyede hastaneye gitmek istemiyorum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cevap verirseniz çok mutlu olurum uygulamayı kullanmayıda çok bilmiyorum yeni yükledim
Cnm sen doktora görün bir kanama felan oldu mu

Tüm sayfalar yüklendi.