11 haftalık leke ?

• Konbuyu başlatan Yagzenseln
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yagzenseln tarafından oluşturulan 11 haftalık leke ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,005 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 11 haftalık leke ?
Konbuyu başlatan Yagzenseln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülay Dilan Çellik

Gülay Dilan Çellik

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 11+1 haftalık olduk şimdiye kadar herşey normaldi bugün sıcak duş aldm aradan 2 saat sonra 1 damla lekelenmem oldu devamı gelmedi başına gelen var mı haftaya kontrolüm var bekliyim mi gidiyim mi acaba
Benimde öyledir ama doktora gitmedim hala ben pazartesi gidecem doktora sen yarın gidince bak doktor ne diyecek burda yazarsanız sevinirim geçmiş olsun

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 11+1 haftalık olduk şimdiye kadar herşey normaldi bugün sıcak duş aldm aradan 2 saat sonra 1 damla lekelenmem oldu devamı gelmedi başına gelen var mı haftaya kontrolüm var bekliyim mi gidiyim mi acaba
Benim olmadı ama arkadaşımın 12haftalıkken kan gelmiş normalmiş demiş doktor birde kan uyuşmazlığı olanlarda oluyor galiba arkadaşın negatifmiş kan grubu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim olmadı ama arkadaşımın 12haftalıkken kan gelmiş normalmiş demiş doktor birde kan uyuşmazlığı olanlarda oluyor galiba arkadaşın negatifmiş kan grubu
Yok canım kan uyuşmazlığı ile alakalı değil benimde eşiminde kan grubu aynı uyusmazlik yok ama ben de de oldu aynısı doktorum her kan gelmesinde Yafa pembe akıntı bile gelse gel dedi her kanama bir olmaz aynı şeyden de olmaz nedenine bakarız demişti normalde ilk haftalar kan geldiğinde normal bir şey yok dedi en son kesenin yanında toplanmış sonradan olmuş dedi ama düşük riskim yoktu ona rağmen ilaç başladı tedbir amaçlı

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım kan uyuşmazlığı ile alakalı değil benimde eşiminde kan grubu aynı uyusmazlik yok ama ben de de oldu aynısı doktorum her kan gelmesinde Yafa pembe akıntı bile gelse gel dedi her kanama bir olmaz aynı şeyden de olmaz nedenine bakarız demişti normalde ilk haftalar kan geldiğinde normal bir şey yok dedi en son kesenin yanında toplanmış sonradan olmuş dedi ama düşük riskim yoktu ona rağmen ilaç başladı tedbir amaçlı
Demekki değişik sebeplerdende oluyor yani ozaman teşekkür ederim

Y

Yagzenseln

Guest
Benimde öyledir ama doktora gitmedim hala ben pazartesi gidecem doktora sen yarın gidince bak doktor ne diyecek burda yazarsanız sevinirim geçmiş olsun
Gittim geldim canım çok şükür bebek iyi pazar günü temizlik yapmıştım çok zorlamadım ama yinede o etkilemiş ağır iş yapmamı önerdi ilaç vermedi 1 damla olduğu için kanama alanı vs görünmüyor kesede yukardaymış şimdilik herşey yolunda 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.