.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan . başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,601 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı .
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elmas🌼timur

Ensarin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olup dayak yiyen varmi aranizda
kiyamet kopsa keske
4. Hamileliğim bırak hamile olmayı hamile olmasam bile bana el kaldırsa onu doğduğuna dagacagina pişman ederim eşim bir kere bana tokat attı aynı tokatı ona attım 2 hafta yemek vermedim aç aç gezdi kimseye de ağzını açamadı açsa benim tarafta onun tarafida onu rezil eder

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
4. Hamileliğim bırak hamile olmayı hamile olmasam bile bana el kaldırsa onu doğduğuna dagacagina pişman ederim eşim bir kere bana tokat attı aynı tokatı ona attım 2 hafta yemek vermedim aç aç gezdi kimseye de ağzını açamadı açsa benim tarafta onun tarafida onu rezil eder

İyi yapmissin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah belasini versin onun kuzum bütün haklar kadinlardan yana nolur susma bunun ilk başı sonu olmaz ilkine susarsan hep susacagini düşünür surekli yapmaya kalkar canim susma yaninada birakma.
Asla gereken neyse yapilicak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah belasini versin onun kuzum bütün haklar kadinlardan yana nolur susma bunun ilk başı sonu olmaz ilkine susarsan hep susacagini düşünür surekli yapmaya kalkar canim susma yaninada birakma.
Asla gereken neyse yapilicak
Ben eşime zamanında söyledim sen bana bir kere vurabilirsin oda ilk ve son olur cunku bidaha vuracak bir sinem bulamazsin dedim bunu unutma benim elim armut toplamiyor emin ol bana yaptığının bin mislini sana yaparım gece benim yanımda uyuyosun benim yaptığım yemeği yiyorsun dikkat et de uyku ilaciyla uyutup sen uyurken gırtlağına cokuvermeyim dedim adam kedi gibi 😂😂😂😂😂😂😂
Oda guzel :)

Tüm sayfalar yüklendi.