...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyyenur nur tarafından oluşturulan ... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,420 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ...
Konbuyu başlatan Sümeyyenur nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sunny
K

Kıdemli Anne

Guest
Bende polis esiyim 10 yillik evliyiz evimizde arabamizda var cok sukur,evimizin kredisi hala devam ediyor esim maasini aldiginda eve getirip 1000 lira birakir 15 gun idare etmeye calis canim der o paranin icinde pazar parasi market ivir zivir hersey dahil ne alirsan al der yani,ayin birinden itibaren 500 lira daha verir eve birakir cocuklarin abur cuburu market şu bu gider o parada😄 ayin 10 u gibi bi 250 lira daha verir onuda harcariz kendime kiyafet falan alacagim zaman kredi kartini kullanirim bu bahsettgim paralari sadece mutfaga cocuklara harciyoruz ikimizde sigara icmiyoruz sakin yanlis anlamayin allahim olmayanlarada versin ailem cok sukur varlikli sayilir ben arada annemle babamdan da para alirim onuda harcarim elim biraz deli galiba,esimden ayri bi kurusum yok biriktirmek gibi bi derdimde yok cok sukur gecinip gidiyoruz niye bana ayri cep harcligi vermiyorsun demem cunku maas kartinin ek karti zaten bende,bide babam gecenlerde 35 bin lira kadar bi para verdi vadeli hesaba yatirdim yani cok da ihtiyacim yok basimda olsun beni sevsin yeter

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Hanımlar ben 5 yıllık evliyim polis eşiyim esim ihtiyaçlarımızı eksik etmez... ama ne bilim aylık bir harçlık vermiyor.. sizde öyle misinzi ... para lazım olunca 100 200 alıyorum ne lazımsa alıyorum her defasinda canim bir şey istese getirir... hamileyim gecen aksam ciğer istedim iste olmasına rağmen getirdi.. ama ne bilim düzenli bir harçlık istediğimde olmaz diyor.. su eksik dediğimde tamam bu ay alırız diyor... evin pazar parası market parası dolapta onlar ancak pazara markete yetiyor ona karışmıyorum... ama ne bilim harçlık olsa ke diye göre harcar biriktirirdim öğretmenim çalışma özelde falan diyor gerek yok diyor otur dersini çalış kadro gelirse gidersin diyor..ben mi çok kötü alıştırdım bazılarına bakıyorum kocaları aylık 1000 TL veriyor ahireten... ev aldık araba masrafları var ancak yetisiyorum diyor bu ay 6000 TL araba masrafi verdi.. bilemedim tartismalimiyim bu konuyu
Bnm eşim öyle kendi kafasından harçlık vermez bazen sadece veriyor. Ama ben ne zaman para lazım desem verir hiç para üstü de sormaz ne kadar harcadın nereye harcadın ne aldın gibi şeyler sormaz ama benm harçlığım böyle sizinkiler kadar fazla değil biz köyde yaşadığımız için sizin kadar giderimiz yok mesela pazar alışverişi için 100 lira veriyor yetiyor bana bazen artıyo kıyafet alışverişine gelince 3 yıllık evliyim çok bişeye ihtiyacım yok yeni gelin sayılırım kıyafetten yana herşeyim var ama hamile kalınca bana olmuyorlar hamileliğe uygun şeyler alıyorum hamile değilsem bile bişey beğendiğim zaman ona söylemem o onlar beğendin mi der ve daha cvp vermeden alır onu bana yani hiç bişeyimi eksik etmiyor hep harçlığım var bide çocuk maaşı alıyorum aile yardımı alıyorum bide şimdi hamileyim gebelik maaşı da alcam yani hep param var öyle tabi bu dediklerimi 2 ayda bir alıyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla canım ben sorarım 😅bişi de demez ama böyle ciddi sormam da şakaya vurdurarak sorarım naptın parayı diye 😅parayı alirkende aynı zaten tatlı tatlı konuşurum verir ,☺️azcik cilve işi çözüyor
Benimkine ne kadar cilve yaparsam yapayım boş adam yontulmamış kalas 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bnm eşim öyle kendi kafasından harçlık vermez bazen sadece veriyor. Ama ben ne zaman para lazım desem verir hiç para üstü de sormaz ne kadar harcadın nereye harcadın ne aldın gibi şeyler sormaz ama benm harçlığım böyle sizinkiler kadar fazla değil biz köyde yaşadığımız için sizin kadar giderimiz yok mesela pazar alışverişi için 100 lira veriyor yetiyor bana bazen artıyo kıyafet alışverişine gelince 3 yıllık evliyim çok bişeye ihtiyacım yok yeni gelin sayılırım kıyafetten yana herşeyim var ama hamile kalınca bana olmuyorlar hamileliğe uygun şeyler alıyorum hamile değilsem bile bişey beğendiğim zaman ona söylemem o onlar beğendin mi der ve daha cvp vermeden alır onu bana yani hiç bişeyimi eksik etmiyor hep harçlığım var bide çocuk maaşı alıyorum aile yardımı alıyorum bide şimdi hamileyim gebelik maaşı da alcam yani hep param var öyle tabi bu dediklerimi 2 ayda bir alıyorum
Canimsin ne güzel anlattin bakma ayda 1000lira alıyorum diyen de hava atiyordur 🙏❤️😘😘

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Benimkine ne kadar cilve yaparsam yapayım boş adam yontulmamış kalas 😂
Ayy buna çok güldüm çünkü aklıma eşim geldi ne zaman yaklaşıp cilve yapmaya çalışsam ne lazım yada ne kadar lazım der banada artık gülme krizi gelir bişey isteyemem gülmekten adam çok fena zeki 😄😄😄

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben 5 yıllık evliyim polis eşiyim esim ihtiyaçlarımızı eksik etmez... ama ne bilim aylık bir harçlık vermiyor.. sizde öyle misinzi ... para lazım olunca 100 200 alıyorum ne lazımsa alıyorum her defasinda canim bir şey istese getirir... hamileyim gecen aksam ciğer istedim iste olmasına rağmen getirdi.. ama ne bilim düzenli bir harçlık istediğimde olmaz diyor.. su eksik dediğimde tamam bu ay alırız diyor... evin pazar parası market parası dolapta onlar ancak pazara markete yetiyor ona karışmıyorum... ama ne bilim harçlık olsa ke diye göre harcar biriktirirdim öğretmenim çalışma özelde falan diyor gerek yok diyor otur dersini çalış kadro gelirse gidersin diyor..ben mi çok kötü alıştırdım bazılarına bakıyorum kocaları aylık 1000 TL veriyor ahireten... ev aldık araba masrafları var ancak yetisiyorum diyor bu ay 6000 TL araba masrafi verdi.. bilemedim tartismalimiyim bu konuyu
Tabiki bazı özel ihtiyaçların olabilir pazar marketten ibaret değil ev hanımının görevi ama borcunuz varsa bilemem. Benim eşim mesela ev kirasını doğalgazı ayırır mutfak masrafını ayrı yere koyardı gerçi benim işsizlik maaşımda vardı bu senede şifonyerin üstünde bırakıypr tüm paraları bişey alıcaksak ortak alırız market manav falan yada yatırım yada borçlar 🤷

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim asgari ücretli bir işçi evimizi kurarken 2 mi de çalışıyorduk sonra 2 mi de işsiz kaldık 8 ay eşya borçları faizle katlandı katlandı su an 75 milyar borç var aylık 600 tl kesiyorlar ama faiz işliyor hep ona rağmen kalan neyse maaşından bana verir.kartları bende telefonda mobil uygulamalar bende açık o alırsa günlük dolmuş parası alır ise gitmek için soğuk havalarda.sizin esleriniz memur maaşlarından neden size veremiyorlar bilmiyorum kızlar borçlular msj atmış icraya geliyoruz diye gelsinler napayim şimdi 2 kişi bir olduk kimseden fayda yok tek tesellim evim kira degil ama hamilelik süpriz olmuştu bize şimdi adam düşünmekten kafayı yicek nasıl ol ucak diye.allah herkesin yardımcısı olsun

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim asgari ücretli bir işçi evimizi kurarken 2 mi de çalışıyorduk sonra 2 mi de işsiz kaldık 8 ay eşya borçları faizle katlandı katlandı su an 75 milyar borç var aylık 600 tl kesiyorlar ama faiz işliyor hep ona rağmen kalan neyse maaşından bana verir.kartları bende telefonda mobil uygulamalar bende açık o alırsa günlük dolmuş parası alır ise gitmek için soğuk havalarda.sizin esleriniz memur maaşlarından neden size veremiyorlar bilmiyorum kızlar borçlular msj atmış icraya geliyoruz diye gelsinler napayim şimdi 2 kişi bir olduk kimseden fayda yok tek tesellim evim kira degil ama hamilelik süpriz olmuştu bize şimdi adam düşünmekten kafayı yicek nasıl ol ucak diye.allah herkesin yardımcısı olsun
Vermesine veriyor canim daha hani düzenli bir harçlık bakıyorum etrafta 1000 TL alan var... kocam kendi ustu başında almıyor bir şey yine alıyorsa bana alıyor para istesem 300 ver desem mesela düşünmeden verir... hani ne bilim bana her ay bu kadar ver desem yok diyor düzenli olarak... özel iste... bende canım zaten evlendiğimde polis değildi... isssizdi zor durumlarda atlattık belkide dedim ben alıştırmayın öyle oldu..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum benim eşimde uzman ilk zamanlar harçlık vermiyordu ama son 4-5 aydır elinden kredi kartını zorla aldım ben onunda limitini habire düşürdü bu ayda kapattırdı. Eksik neyse söyle ben alırım yada birlikte çıkar alırız diyor ve benimki kendi maaşından ailesinede gönderiyor benden gizli o yüzden de gelirini giderini bilmemi asla istemez. Bi nevi aynı şeyler yani erkekler her zaman kendilerine bağlı olmamızı istiyor sanırım
Evet tuhaf bir şey yani her ay düzenli ver derim vermez ama belki de çok daha fazlasını ister harcarım belkide... galiba sorun para değil gibi istemem ona güzel geliyor olmalı.. benimki ailesine hiç göndermiyor ona eminim saklamaz asla kartda kullanmıyor

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Vermesine veriyor canim daha hani düzenli bir harçlık bakıyorum etrafta 1000 TL alan var... kocam kendi ustu başında almıyor bir şey yine alıyorsa bana alıyor para istesem 300 ver desem mesela düşünmeden verir... hani ne bilim bana her ay bu kadar ver desem yok diyor düzenli olarak... özel iste... bende canım zaten evlendiğimde polis değildi... isssizdi zor durumlarda atlattık belkide dedim ben alıştırmayın öyle oldu..
Baştan alismadiysa zor ama benim kaynanam bana hep der sen benim oğluma naptin bilmiyorum adam ilk evliliginde eve uğramamış parayı hanımına vermezmis şimdi bakıyorum evden ise işten eve parasinida sana veriyor helal olsun sana diyor.versede bana ben özel olarak bişey almıyorum faturalar çocukların masrafı bazen markete pazara bile kalmıyor ama buna şükür bacım varsın elimde param olmasın eşim başımda olsun yeter bana gerçekten tek duam borçlarımızı odeyebilelim bu bebek olunca kapıma icra memuru dayanmasin

Tüm sayfalar yüklendi.