.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan . başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,353 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı .
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hamişimm

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
İçimi dökmek istedim kızlar kusura bakmayın. Herşey için acele etmişiz sanırım.. 2 yıl tanışma söz düğün... 8 ay olucak evleneli 4.5 aylık hamileyim.. Ben muhafazakar bi ailede yetiştim helale harama dikkat eden biriyim ama o tam tersi.. Başta bu kadar olduklarını bilmiyordum.. Ama kız kuzenleriyle mıçmıç şakalı gereksiz samimiyette yakınlar. Bi tanesi eşime çok aşık biz evlenicez diye orutup ağlamış bile.. Ben aynı ortama girip sohbet muhabbet etmelerini dahi istemezken o her fırsatta onların yanında dışarıdaki kadınlara karşı da aşırı kibar ve samimi.. Başta böyle değildi.. Güven vermiyor bana.. Benim kıskançlığımda onu bıktırıyo görüyorum.. En ufak bişeye sinirleniyor. Hamile halimle temizliğe daldım çayı demlemeyi unuttum diye tokat attı bana... Birbirimize imtihandan başka bir şey değiliz.. İkimizin aklında olan tek şey artık bu. Ayrılmak.. Nasıl söylicem bizimkilere bilmiyorum. 🤦🏻‍♀️Uzun oldu hakkınızı helal edin
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım bebek aranızı ısıtsın inşallah dua et bol bol ve hacet namazı kılmanı tavsiye ederim.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ayrılmak hiçbir zaman çözüm değil lakin ortada şiddet varsa düzelir bekle diyemeyeceğim sana. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻❤️

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ayrılmak hiçbir zaman çözüm değil lakin ortada şiddet varsa düzelir bekle diyemeyeceğim sana. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻❤️
İlk defa oldu ama işte son olacağının bi garantisi yok maalesef .. Birine susup otursam daha fenasının olmayacağını bilemem. Hamileyken bana bunu yapanın ilerde neler yapabileceğini düşünmek istemiyorum. Amin inşAllah Allah razı olsun 🌸

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İlk defa oldu ama işte son olacağının bi garantisi yok maalesef .. Birine susup otursam daha fenasının olmayacağını bilemem. Hamileyken bana bunu yapanın ilerde neler yapabileceğini düşünmek istemiyorum. Amin inşAllah Allah razı olsun 🌸
Tabiki ilki yapan özellikle hamileyken elini alıştırır daha durmaz. Kendini asla ezdirme Allah yardımcın olsun kuzum🙏🏻

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Hakkında hayırlısı olsun canım 😔
Amin inşAllah teşekkür ederim 🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tabiki ilki yapan özellikle hamileyken elini alıştırır daha durmaz. Kendini asla ezdirme Allah yardımcın olsun kuzum🙏🏻
Allah razı olsun 🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsun 🌸

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.