😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianne8 tarafından oluşturulan 😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,523 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 😔😔
Konbuyu başlatan Yenianne8
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun kuzum böylesi insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor Rabbim sabır versin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
K

Kıdemli Anne

Guest
Insan bunu karisina esine nasil ve neden yapar ya aklim gercekten almiyor boyle seyler duydukca deli oluyorum ustelik yeni evliyim diyorsun sobayi yakmayinca o odunun parasiyla zengin mi olacak acaba yada icmeyeceksen o suyu niye almis

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalık hamileyim evimiz sobalı sobayı yakalım diyorum yakmıyor odun kömür kısıtlı diyor zaten donuyorum mutfakta yemek bulaşık yapana kadar 😔 birde hazır su alıyor musluk suyu içmiyoruz ne zaman içsem bana bakıyor bunu da bitirdin diyor çok susuyorum ama içmiyorum 7 aylık da evliyiz neden böyle çok üzülüyorum mutlu değilim 😔
İctigin suya karismasi sacma olmus ama ekonomik durum yuzunden oda kısıtlı harcama yapiyordur canim esimde ikinci cocuga hamile kalinca biseylerden kismaya basladi mecbur bir kişi çalışıyor bi oglumda var anca getiriyor belki oda biseyleri hesalayip yetirmeye calisiyordur bunu onunla konusman daha iyi olur sudanda kısma olmaz

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Biraz argo olacak özür dilerim ama götüne güvenmiyor neden senin gibi masum bı kızın hayatını mahvediyor su ya laf oduna laf bune ya elini ekmeğe uzayda gözüyle yiyecek kızı ve daha 7aylik evli bu kız cimri nikkiz hiç sevmem böyle adamları insan kendi çeşme suyu içer hamile karısına kıyamaz kapalı su iç der Allah yardımcın olsun canım bu bebeğin bezine de laf söyler sinir oldum anne lere git bı rahat hamilelik gecir oda soğuk evde gebersin

Tüm sayfalar yüklendi.