Sorum var 15+5 kahverengi kana a

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan 15+5 kahverengi kana a başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 62 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 15+5 kahverengi kana a
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar Dün denize gitmiştik biraz fazla yoruldum bugün de sabahtan eve makine attım temizledim lavaboya gittiğimde kahverengi kanamam vardı Şu an kanamam yok en son kontrolümde Plasenta aşağıdaydı ilçede oturduğum için doktora gittim ama maalesef çok aşırı kanamam olmadığı için bakmadı sadece ebeler alttan baktı Yarın gel dediler Bu haftalarda kanama olması normal mi İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar Dün denize gitmiştik biraz fazla yoruldum bugün de sabahtan eve makine attım temizledim lavaboya gittiğimde kahverengi kanamam vardı Şu an kanamam yok en son kontrolümde Plasenta aşağıdaydı ilçede oturduğum için doktora gittim ama maalesef çok aşırı kanamam olmadığı için bakmadı sadece ebeler alttan baktı Yarın gel dediler Bu haftalarda kanama olması normal mi İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır
Yorgunluk tan olmuştur cnm dınlen bu zamanlar da düşük tehlikesi olabilir doktor sana progestan verir kullanırsa n iyi olur

Tüm sayfalar yüklendi.