15 haftalık ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde yagzensln tarafından oluşturulan 15 haftalık ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,653 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 15 haftalık ağrı
Konbuyu başlatan yagzensln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yagzensln

yagzensln

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 15. Haftamdayım sağ kasığımda ağrı var hareket esnasında veya idrar dolu olduğu zaman araştırmalarıma göre rahim büyüdüğü için olurmuş bu tarz ağrılar kontrolüm 2 hafta sonra ama ne yapmalıyım benim gibi ağrısı olan varmı ya :(

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 15. Haftamdayım sağ kasığımda ağrı var hareket esnasında veya idrar dolu olduğu zaman araştırmalarıma göre rahim büyüdüğü için olurmuş bu tarz ağrılar kontrolüm 2 hafta sonra ama ne yapmalıyım benim gibi ağrısı olan varmı ya :(
Agrilar normal canim lekelenme kanama veya akıntı yoksa uzan dinlen bol bol geçmiş olsun

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Bn. Bugün 17 haftalık oluyorum benim arada giriyor sag kasıma agrı mormal ama

Tüm sayfalar yüklendi.