15 haftalık ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde yagzensln tarafından oluşturulan 15 haftalık ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,665 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 15 haftalık ağrı
Konbuyu başlatan yagzensln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yagzensln

yagzensln

Kayıtlı Üye
rank
Yok belli değil aslında belli olmustirda 15 Şubat'ta bakicaklar İngiltere'de saglik olayları ağır işliyor malum virüsten dolayi
Aman aman doğru diyosunuz sağlık önemli olan hayırlısıyla kucağımıza alalımda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma bana ilk 14 haftalıkken erkege benziyor dediler 16 haftam da kıza benziyor dedi 2 doktor valla bende bilmiyorum gönlümden kız geçiyor inşallah kızdır
Allah gönlümüze göre versin canm benimde belli değil henüz ama gönlümden geçen kız 1 oğlum var ondan sanırım sağ salim kucağımıza alalımda önemli olan o🤗

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aman aman doğru diyosunuz sağlık önemli olan hayırlısıyla kucağımıza alalımda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah gönlümüze göre versin canm benimde belli değil henüz ama gönlümden geçen kız 1 oğlum var ondan sanırım sağ salim kucağımıza alalımda önemli olan o🤗
Hayırlısı olsun hayırlı dogumlar olsun Allah kolaylık versin hepimize

Fadime gg

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 15. Haftamdayım sağ kasığımda ağrı var hareket esnasında veya idrar dolu olduğu zaman araştırmalarıma göre rahim büyüdüğü için olurmuş bu tarz ağrılar kontrolüm 2 hafta sonra ama ne yapmalıyım benim gibi ağrısı olan varmı ya :(
Mrb bende 16 haftalik hamileyim aynı sorun bendede var doktora söyledim normal dedi

Aleynapolat

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 15. Haftamdayım sağ kasığımda ağrı var hareket esnasında veya idrar dolu olduğu zaman araştırmalarıma göre rahim büyüdüğü için olurmuş bu tarz ağrılar kontrolüm 2 hafta sonra ama ne yapmalıyım benim gibi ağrısı olan varmı ya :(
Canım bende 15. Haftamdayım cuma günü kontrolüm vardı aynı seninin gibi şikayetlerim vardı doktora sordugumda normal oldgunu söyledi ayrıyetten kalsiyum vitamin verdi

Tüm sayfalar yüklendi.