16 haftalık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan 16 haftalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,352 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 16 haftalık
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mircan11

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
16 haftalık hamileyim halende yemekle ilgili sıkıntı çekiyorum yemek yiyemiyorum hep açım sizler nasılsınız
Ben de 16. Haftadayım soğanlı hiç bir şey pişiremiyorum. Başka bi şeye tiksinti kalmadı sadece soğan ve soğanlı olan her yemek. Soğansız şeyler pişiyorum. Hala daha prilam kullanmaya devam ediyorum canım

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Ben de 16. Haftadayım soğanlı hiç bir şey pişiremiyorum. Başka bi şeye tiksinti kalmadı sadece soğan ve soğanlı olan her yemek. Soğansız şeyler pişiyorum. Hala daha prilam kullanmaya devam ediyorum canım
Bende kullanıyorum prilami ama çok daraldim artık bu durumdan 😭😭😭😭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

20+2 normale döndük çok şükür canım , seninde yakındır geçmesi inşaallah
Hadi inslahhh m ya

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
16 haftalık hamileyim halende yemekle ilgili sıkıntı çekiyorum yemek yiyemiyorum hep açım sizler nasılsınız
Gece 2 gunduz sabah 1 oglen 1 seklinde denedin mi? Bu sekilde prilam en gec 1 haftada normale donduruyor herseyi.. ben daha sonrasinda sadece gece 2 tane icmeye devam ettim halada devam ediyorum.. gecen gun unutmusum icmeyi mafoldum o gun kus kus.. denemediysen istersen bu sekilde bi dene..

Tüm sayfalar yüklendi.