16 haftalık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan 16 haftalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,339 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 16 haftalık
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mircan11

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Gece 2 gunduz sabah 1 oglen 1 seklinde denedin mi? Bu sekilde prilam en gec 1 haftada normale donduruyor herseyi.. ben daha sonrasinda sadece gece 2 tane icmeye devam ettim halada devam ediyorum.. gecen gun unutmusum icmeyi mafoldum o gun kus kus.. denemediysen istersen bu sekilde bi dene..
Gece 2 at dedi gün içinde 1 tane daha alla birlirisn dedi ama ben düzenli kullanmıyorum açıkçası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkutmak istemem ama ben 25 hafta öyleydim tabi herkesin bünyesi aynı değil umarım senin erken geçer
😒🤭 Bari cinsiyetle alakası varmı bu olaylarin

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Gece 2 at dedi gün içinde 1 tane daha alla birlirisn dedi ama ben düzenli kullanmıyorum açıkçası

😒🤭 Bari cinsiyetle alakası varmı bu olaylarin
Cinsiyetle bir ilgisi yok..prilam duzenli kullanimda ise yariyor.. bu rahatsiz edici durumdan bir an once kurtulmak istiyorsan duzenli hale getirmelisin..

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Öylemi bende kullanmak istediğimi söyledim bana boş ver önermiyorum dedi ne kullaniysn

Cinsiyetle bir ilgisi yok..prilam duzenli kullanimda ise yariyor.. bu rahatsiz edici durumdan bir an once kurtulmak istiyorsan duzenli hale getirmelisin..
Aynen teskurler öyle deniyeyim bu sefer

Cnm bende 16 haftamdayim bı kaç gündür bulantı ilacm bitti yine bulantım.basladi aksamalri kusmaya başladım .. işkence gibi 😔 ilaca alıştım sanirim
İnslah sende duzelirisn

Tüm sayfalar yüklendi.