17 hafta hareket böyle mi olur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melek001 tarafından oluşturulan 17 hafta hareket böyle mi olur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 695 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 17 hafta hareket böyle mi olur
Konbuyu başlatan Melek001
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Semenhaftamda

Melek001

Kayıtlı Üye
rank
17 haftalık gebelikte kaşık bölgesinde bazen sürekli kıpır kıpır şeyler hissediyorum bu bebek mıdır hareketin bu kadar devamlı olması beklenir mi içimde birşey oynuyor gibi

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
17 haftalık gebelikte kaşık bölgesinde bazen sürekli kıpır kıpır şeyler hissediyorum bu bebek mıdır hareketin bu kadar devamlı olması beklenir mi içimde birşey oynuyor gibi
Evt canım hareket ediyor bebeşin bende 16 haftalıgım hisediyorum bazen kafasını kaldırıyor onu bile hissediyorum🥰🥰

Melek001

Kayıtlı Üye
rank
😂 evet ta kendileri ozellikle uzandiginda artar bu
Evet canım ya ilk bebeğimi 23 haftaya kadar hissedebildim kayıp ettim maalesef ama onda hiç böyle değildi hep tekme tarzında hareket hissediyordum atıyordu bu bebegimde kıpır kıpır birşeyler hareket ediyor ama sık hissetmem ve uzun sürmesi acaba mi dedirtti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evt canım hareket ediyor bebeşin bende 16 haftalıgım hisediyorum bazen kafasını kaldırıyor onu bile hissediyorum🥰🥰
Çok şükür Rabbime Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah canım çok güzel bir his Elhamdülillah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok şükür Rabbime Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah canım çok güzel bir his Elhamdülillah

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kız ilk gebelik mi nasıl hissediyorsunuz ya ben ilk gebelikte 20 den sonra hissettim 😅😅

Melek001

Kayıtlı Üye
rank
Kız ilk gebelik mi nasıl hissediyorsunuz ya ben ilk gebelikte 20 den sonra hissettim 😅😅
Benim 2. Bebeğim ama ilk bebeğimi 23.haftaya kadar hissedebildim o zamana kadar hep tekme tarzında atımlar oluyordu bu farklı geldi bana

Tüm sayfalar yüklendi.