17 haftalık Gebeyim ama karnım yok ve yiyemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ftmnrkskn tarafından oluşturulan 17 haftalık Gebeyim ama karnım yok ve yiyemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,486 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 17 haftalık Gebeyim ama karnım yok ve yiyemiyorum
Konbuyu başlatan Ftmnrkskn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Ben de sanırım yeni gebeyim ve yemek konusunda çok sıkıntılıyım, yemek çok zor bir şey benim için. Bu süreçte bebeğimi nasıl besleyeceğimi bilemiyorum 😔

Ftmnrkskn

Kayıtlı Üye
rank
Ben de sanırım yeni gebeyim ve yemek konusunda çok sıkıntılıyım, yemek çok zor bir şey benim için. Bu süreçte bebeğimi nasıl besleyeceğimi bilemiyorum 😔
Çok üzülüyorum bende ama yediğim gibi mide bulantım ve sanki ağzıma kadar doluyum

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 17 haftalık oldum ama hala yiyemiyorum dolgunluk hissi var yesem bile mide bulantısı yapıyor ne yapsam bilemedim
Daha yenisin canım normal yememek istemen mide bulantısından ben 39. Haftadayım hala kusuyorum yani sen düşün bizim yol bitti sayılır kusmam bitmedi, ama kusdukta azda olsa bişeyler at 2 lokmada olsa vücudun dirayeti düşer bak çubuk kraker, lebebi, ceviz, tam tahıllı ekmek bunlar çocuğa kilo aldırır besler ve mide bulantını hafifletir

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 17 haftalık oldum ama hala yiyemiyorum dolgunluk hissi var yesem bile mide bulantısı yapıyor ne yapsam bilemedim
Aç kalmamaya gayret et aç kaldıkça daha çok miden bulanır. Sabah kalkar kalkmaz bir iki tane tuzlu çubuk ye midenin asidini duzenlesin. Sonrasında çok yağlı şekerli yiyecekler yeme az az ye

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben 33 haftaligim. İlk 3 ayim ac gecti resmen. 3-6 ay arasi yemeye basladim ama ac yatiyordum. Midem bulaniyordu bazi seylerden. 6-8 arasinda ise artik yiyebiliyordum ama canim yemek istemiyordu. Hala ilk ogunum 12 de felan🤢🤢 esim zorlamasa onuda yemiyecem.

Bu arada ben kilolu gebe kaldı m. Benimde ne karnim cikti ne baska bise. Ama 26 dan sonra karnim yavas yavaş büyüdü. 2,3 haftadirda artik iyice catlaklar vs olustu goren aa gebemisin diyor😅🤭

Tüm sayfalar yüklendi.