Sorum var çocugumun adını dedesi koyacakmış ne yapmalıyım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nilkara12 tarafından oluşturulan çocugumun adını dedesi koyacakmış ne yapmalıyım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 769 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı çocugumun adını dedesi koyacakmış ne yapmalıyım
Konbuyu başlatan nilkara12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Aklıma şey geldi mesela sen de diyormuşsun ben de babama söz verdim kendim koyucam 🤭
O zaman da iki babanın da adı olsun derler ki onu da istemiyorum en ufak hatasında dedesi kılıklı adını alırken huyunu da almış vs babamın iyi kötü huylarını bilecek kadar tanımıyorlar ama asla bundan geri durmazlar derler adım gibi eminim ayyyy hiç kaldıramam ne yüzüme söylesinler bunu ne ardımdan direkt boşanma sebebim olur babama değil hakaret imasını bile ettirmem eşimi bu konuda ortada bir şey yokken uyarmışlığım bile var babam konusunda çok hassasım

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
O zaman da iki babanın da adı olsun derler ki onu da istemiyorum en ufak hatasında dedesi kılıklı adını alırken huyunu da almış vs babamın iyi kötü huylarını bilecek kadar tanımıyorlar ama asla bundan geri durmazlar derler adım gibi eminim ayyyy hiç kaldıramam ne yüzüme söylesinler bunu ne ardımdan direkt boşanma sebebim olur babama değil hakaret imasını bile ettirmem eşimi bu konuda ortada bir şey yokken uyarmışlığım bile var babam konusunda çok hassasım
Yok o manada değil de sonuçta sen yokken sana sormadan kendi babasına böyle bir söz vermesi mesele.Atıyorum o zaman ben de şimdi gideyim anneme söz vereyim oğluma annemin ismini vereceğim diye eşim de kabul etsin mecbur, aynı şey 🤦🏻‍♀️ Çok saçma absürd bir düşünce yani.Eğer evlenmişsen aile olmuşsan karınla ver çocuğuna vereceğin ismin kararını ben babama söz verdim çok saçma bir düşünce bence.Bir de kendi çocuğunu kayınbabanın ismiyle severken rahat rahat da sevemezsin 🤷🏻‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.