Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oda biliyor 2 senedir birlikteyiz ama bakamayız düşür falan diyo bana biyandanda doğsun bi şekilde bakarız calisirim diyo oda kararsiz ama ben düşsün istemiyorum
Canim yasin daha cok kucukmus rabbim yardimcin olsun babasi destek olacak karakterde birimi nasil biri resitsin polis karismaz ama bence once annenle konus derim annedir hicbir anne evladina kiyamaz kötü olsun istemez.
Polisin karışacağını sanmıyorum reşitsin ama sağlık ocağında da hastanede de baba hakkında bilgiler istiyorlar. Ailenle konuşsan keşke tek başına bu durumları atlatamazsın
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Canim yasin daha cok kucukmus rabbim yardimcin olsun babasi destek olacak karakterde birimi nasil biri resitsin polis karismaz ama bence once annenle konus derim annedir hicbir anne evladina kiyamaz kötü olsun istemez.
Polisin karışacağını sanmıyorum reşitsin ama sağlık ocağında da hastanede de baba hakkında bilgiler istiyorlar. Ailenle konuşsan keşke tek başına bu durumları atlatamazsın
Zamani var ne demek zanim sen bu cocugu yalniz yapmadin sonucta gerekirse annesini cagir annenle beraber konusun senin yok mu hayallerin o okuyor diye butun sorumlulugunsen alamazsin ya. Kimlikte kicuk olmasi sorun olabilir ama cock cok onun ailesini cagirirlar bence.
Olabilir kuzum ben gittiğimde esimin tc sini kan grubunu kaç senelik evli olduğumuzu falan sormuşlardı
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr