18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim

• Konbuyu başlatan Ebruozrrrrr
  • Toplam 69 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebruozrrrrr tarafından oluşturulan 18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,383 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 18 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evli değilim
Konbuyu başlatan Ebruozrrrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tebrikkk ederim her kız kalamaz böyle utanmaz bide burda bizemi soruyorsun git hastaneye 🤬🤬🤬🤬
Kardesim hepimizin çocukları var hepimiz anneyiz anne adayiyiz kimseyi yargılama asigilama eleştirme yetkimiz yok hayatta kimin başına ne geleceğini kimse bilemez kimse de büyük konusmamali lütfen kalp kırmadan incitmeden elimizden geldiğince yardımci olmaya çalışalım

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Kardesim hepimizin çocukları var hepimiz anneyiz anne adayiyiz kimseyi yargılama asigilama eleştirme yetkimiz yok hayatta kimin başına ne geleceğini kimse bilemez kimse de büyük konusmamali lütfen kalp kırmadan incitmeden elimizden geldiğince yardımci olmaya çalışalım
Çok sinirlendimmm

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Anlıyorum seni canım ama hayat bu hayatım hayatta istemediğimiz şeylerde gelebilir başımıza benimde 13yasinda bı oğlum var böyle birşey olsa kızdan yana olur ailesine mahcup olurdum oyuzden kimse benim başıma gelmez demesin canım
Allah göstermesin 10 yaşın da benim oğlum var kabullenemiyorum bide oğlan da kızdan küçük ay çıldırnamak elde degil

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...