Tamam çiçeğim teşekkür ederim Rica ederim kuzum şu an durumu nasıl paşanın
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 6 Ekim 2022 #41 Mervercan' Alıntı: Tamam çiçeğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum şu an durumu nasıl paşanın
Mervercan' Alıntı: Tamam çiçeğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum şu an durumu nasıl paşanın
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 6 Ekim 2022 #42 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: 4 saat ara ile verdim kuzum kusura bakma geç dondüm Dm yede Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Kurban olurum ona ben Genişletmek için tıkla ... Geçer inşallah korkma
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: 4 saat ara ile verdim kuzum kusura bakma geç dondüm Dm yede Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Kurban olurum ona ben Genişletmek için tıkla ... Geçer inşallah korkma
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,319 Konum Siirt 6 Ekim 2022 #43 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum şu an durumu nasıl paşanın Genişletmek için tıkla ... Ateşi düşmüyor çiçeğim 38 de kaldı öyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ekim 2022 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Geçer inşallah korkma Genişletmek için tıkla ... İnşallah bitanem
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum şu an durumu nasıl paşanın Genişletmek için tıkla ... Ateşi düşmüyor çiçeğim 38 de kaldı öyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ekim 2022 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Geçer inşallah korkma Genişletmek için tıkla ... İnşallah bitanem
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 6 Ekim 2022 #44 Mervercan' Alıntı: Ateşi düşmüyor çiçeğim 38 de kaldı öyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ekim 2022 İnşallah bitanem Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ya düşer inşallah kuzum ya
Mervercan' Alıntı: Ateşi düşmüyor çiçeğim 38 de kaldı öyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ekim 2022 İnşallah bitanem Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ya düşer inşallah kuzum ya
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,319 Konum Siirt 6 Ekim 2022 #45 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam ya düşer inşallah kuzum ya Genişletmek için tıkla ... İnşallah bakalım saatlerdir böyle ilaç falanda fayda etmiyor
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam ya düşer inşallah kuzum ya Genişletmek için tıkla ... İnşallah bakalım saatlerdir böyle ilaç falanda fayda etmiyor
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 6 Ekim 2022 #46 Mervercan' Alıntı: Kızlar bugün 3 aşı olduk ateş yükseliyor siz kaç saat arayla calpol vermiştiniz ? Genişletmek için tıkla ... Biz fitil kullanmıştık canım şurup vermedim hiç bebekken
Mervercan' Alıntı: Kızlar bugün 3 aşı olduk ateş yükseliyor siz kaç saat arayla calpol vermiştiniz ? Genişletmek için tıkla ... Biz fitil kullanmıştık canım şurup vermedim hiç bebekken
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 6 Ekim 2022 #47 Mervem Yuşa nasıl
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,319 Konum Siirt 6 Ekim 2022 #48 Mervee' Alıntı: Biz fitil kullanmıştık canım şurup vermedim hiç bebekken Genişletmek için tıkla ... Benim bebişe fitil vermediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Mervem Yuşa nasıl Genişletmek için tıkla ... Ateş 38 sabit
Mervee' Alıntı: Biz fitil kullanmıştık canım şurup vermedim hiç bebekken Genişletmek için tıkla ... Benim bebişe fitil vermediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Mervem Yuşa nasıl Genişletmek için tıkla ... Ateş 38 sabit
3 çocuk annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1,090 Konum Ankara 6 Ekim 2022 #49 Mervercan' Alıntı: Kızlar bugün 3 aşı olduk ateş yükseliyor siz kaç saat arayla calpol vermiştiniz ? Genişletmek için tıkla ... 4 saat ara ile ver kuzum gözün aydın yazmıştım ama görmedin bebis nasıl iyimi )
Mervercan' Alıntı: Kızlar bugün 3 aşı olduk ateş yükseliyor siz kaç saat arayla calpol vermiştiniz ? Genişletmek için tıkla ... 4 saat ara ile ver kuzum gözün aydın yazmıştım ama görmedin bebis nasıl iyimi )
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 6 Ekim 2022 #50 Mervercan' Alıntı: Benim bebişe fitil vermediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ekim 2022 Ateş 38 sabit Genişletmek için tıkla ... İnşallah düşer balım ya
Mervercan' Alıntı: Benim bebişe fitil vermediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Ekim 2022 Ateş 38 sabit Genişletmek için tıkla ... İnşallah düşer balım ya