2 sm aclis🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan 2 sm aclis🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,020 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 sm aclis🙄
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Insallah kizlar dr erkendir dedi biraz daha bekletelim.dedi malum turkiyede ya Azeride olsa idim dogum yapdirmišdilar şimdi amma rusiyaya gore 36 hafda erkenmiş azacik yine sancim var insallah vaktunde hayirlisi ile geler beebeyim merak eden herkese tesekur edirim.canlarim❤

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bunla bagli 2 saat önce 1 posta acmiwdim dunden beri sancilarim.vardi acile gitdim 2 sm acilmam.vardi ilac verdi biraz daha bekleyelim dedi 36+2 yim
Xeyirlisi canim sag salamatt🤲🏻🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Insallah kizlar dr erkendir dedi biraz daha bekletelim.dedi malum turkiyede ya Azeride olsa idim dogum yapdirmišdilar şimdi amma rusiyaya gore 36 hafda erkenmiş azacik yine sancim var insallah vaktunde hayirlisi ile geler beebeyim merak eden herkese tesekur edirim.canlarim❤
Nece oldun helede agrin var

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Vaktinde gelir inşallah canım 🙏. Rabbim sağ Salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️

Tüm sayfalar yüklendi.