Akşam o uyuyunca telefonuna şifreyi unuttum deyip kod göndericem ve Instagramina gireceğim bakacağım ne var niye benim haberim yok bundan demek ki orada bir haltlar yiyor ki gizli açmış. Elimde delillerle karşısına çıkıp konuşacağım. Ablam araştırma bırak yapan kendine yapar Allah gelir hakkından diyor kendini üzme hamile halinle perişan etme kendini dedi ama bilmemek acabalarda kalmak çok daha perişan ediyor beni bugün nasip geçti ne yaptım ne ettim haberim yok kafam Bir milyon sanki öyle mutsuzum hatta boşanma davası nasıl açılır onları bile araştırdımAyşem al karşına konuş ne bu ya hamile halinle girdiğin hale bak de böyle böyle her şeyi açıkça söyle bak kuzum kendisi zaten bir şey saklıyor yada Allah korusun yapıyorsa emin ol çok pis açık verir sen konuşurken her şeyi söylerken en önemlisi yüz ifadesi eşini tanırsın yalan söyleyip söylemediğini bilirsin konuş de ben de ilk kez kusura bakma ama ismi erkek olup kadın porfini ilk eşinde görüyorum. Ve evet eğer Instagram hesabı olmasa ınstagram hesabı yok der eğer şifre yanlış diyorsa telefon numarasına ait hesap vardır.

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aradım fakat birisi watsapta var görüldüsü bugün ama araninca bağlantı kurulamadı diyor diğer numarayı arıyorum açılıyor ama konuşmuyor alo alo diyorum cevap vermiyor arkada çocuk sesleri geliyor bilmiyorum kafayı yemek üzereyim sanırım artık bilmiyorum eminim gibi baya mutsuzum hatta boşanma davaları hakkında araştırma bile yaptımCnm bu aralar ev bulamama sorunlariniz var ya belki ondandir bu halleri kafaya takiyordur bu durumu ama zor zamanlarda birbirine destek olarak atlatilir bu erkekler niye boyle odun anlamiyorum
Ozelden ara sanki yanliş no aramissin gibi farkli bir isimle gorusebilirmiyim de bakalim bayanmi erkekmi

Bugünden beri bir ağlıyorum bir sinirden deli oluyorum yani kafamda planlar kuruyorum bilmiyorum yani sanki beynim duruyor napcam bilmiyorum ama boşanma ile ilgili araştırmalar yaptım ama bugün ona hiçbisey demicem sadece gece uyuyunca telefonuna kod gönderip Instagramina gireceğim bakalım ne var orada ne yapıyor ne dönüyor herşeyi öğrenip öyle karşıma alıp konuşacağım onunlaKurban olurum ben sana bu halinle nasıl üzüyor seni nasıl soğuk davranıyor sen iki canlısın senin ilgiye sevgiye ihtiyacın var strese ve üzüntüye değilüzülme balım tamammı bebeğin için kendini üzmemeye çalış üzecelsin düşüneceksin biliyorum ama bebeğin için yapma balım
kıyamam ben sana bu kadınların bu erkeklerden çektiği çok şey var malesef biz kadınlarda erkeklerden çekiyoruz ne yapalım balım
üzme sen kendini sana da bebeğinede kıyamam ben
![]()

Bugünden beri bir ağlıyorum bir sinirden deli oluyorum yani kafamda planlar kuruyorum bilmiyorum yani sanki beynim duruyor napcam bilmiyorum ama boşanma ile ilgili araştırmalar yaptım ama bugün ona hiçbisey demicem sadece gece uyuyunca telefonuna kod gönderip Instagramina gireceğim bakalım ne var orada ne yapıyor ne dönüyor herşeyi öğrenip öyle karşıma alıp konuşacağım onunlaKurban olurum ben sana bu halinle nasıl üzüyor seni nasıl soğuk davranıyor sen iki canlısın senin ilgiye sevgiye ihtiyacın var strese ve üzüntüye değilüzülme balım tamammı bebeğin için kendini üzmemeye çalış üzecelsin düşüneceksin biliyorum ama bebeğin için yapma balım
kıyamam ben sana bu kadınların bu erkeklerden çektiği çok şey var malesef biz kadınlarda erkeklerden çekiyoruz ne yapalım balım
üzme sen kendini sana da bebeğinede kıyamam ben
![]()

Evdeyken buz gibi ama dışarı çıkınca arıyor gayet aşkım canım cicim. Bide ben ondan daha fazla stres sıkıntı içindeyim bu halimle çıkıp arıyorum o bir saat aramadan bırakıyor ev işini ben kırk tarafa saldiriyorum ama bundan sonra hiçbisey yapmicam artık kendimi yormıcam olan hep bana oluyor. Bana diyor ki ne yapıyorsun da yoruluyorsun evdesin sürekli seninki üşengeçlik diyor bana düşünebiliyor musunCnm bu aralar ev bulamama sorunlariniz var ya belki ondandir bu halleri kafaya takiyordur bu durumu ama zor zamanlarda birbirine destek olarak atlatilir bu erkekler niye boyle odun anlamiyorum
Ozelden ara sanki yanliş no aramissin gibi farkli bir isimle gorusebilirmiyim de bakalim bayanmi erkekmi

Son düzenleme: