22+1 kontrol 😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 22+1 kontrol 😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,055 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 22+1 kontrol 😍😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranın annesi

Azranın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy o kadar nasıl sabrettin kız 😂😂. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 cemi cümlemizin
Valla biraz zor oldu ama yapabileceğim birşey yok tu ☺️ mecbur bekledim inşallah senin bu kadar uzamaz demekki bebişlerimiz çok utangaç ki kendilerini göstermiyorlar☺️ Rabbim sizede bana da burdaki tüm arkadaşlara da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla biraz zor oldu ama yapabileceğim birşey yok tu ☺️ mecbur bekledim inşallah senin bu kadar uzamaz demekki bebişlerimiz çok utangaç ki kendilerini göstermiyorlar☺️ Rabbim sizede bana da burdaki tüm arkadaşlara da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Kız yazıyı yazdıktan sonra uyumuşum rüyamda doktor detaylıda maşallah annesi kız geliyor diyordu 🤭🤭hayılara vesile olsun inşallah 🙏🏻. Amin canım ne isim düşünüyorsunuz prensese

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Doktorada dedim sanırım doğunca göstereck hocam diyorum yok annesi öğrenirsin korkma diyor😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Babasına kalsa inatçı aynı sana benzeyecek diyor şimdiden 😂😂
Demi ama 😂 az daha bekle kimisi 8 9 ayda gösteriyor yaa şekerli şeyler ye bol yürü ultrason dan önce ben öyle yaptım

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ay inşallah kuzum insanın binbir türlü şey geliyor ben şuan neden bacağını açmuyor derdimdeyim . İnşallah bacaklarında bir sorun yoktur miniğin hoş haftaya onuda öğreneceğim inşallah 🙏🏻 detaylıda
Ayşenur benim içimden kiz geçiyor ne ara 22 haftalik oldun maşaALLAH sağlıkla al kucağına

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Amin kuzum Allah razı olsun 🤲🏻❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ahahah evet evet tam da böyle kayra babasna tekme atardı bu onuda yapmıyor
Oo 😂😂 Allah'ım miniğe bak sen 🧿 ay sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim 💕💜

merve92m

Kayıtlı Üye
rank
Bende 21 deyim.sizinle ayni ya arkası dönük yada kapatmış oluyo tam net bi cinsiyet söyleyediler 3 doktor bakti 😀 ocaktaki ultrason u bekliyom herseyi unisex alicam gibi 😂kiza benziyor demişti 16 da detaylı ultrason daki radyolog göremedi o hafta tahmin olur anca dedi o da şaka gibi 6 aylik oldu bekledim😆

Tüm sayfalar yüklendi.