Sorum var 23 haftalık erkek tüylenme nedeb olmaz bilen var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde HandanAnne tarafından oluşturulan 23 haftalık erkek tüylenme nedeb olmaz bilen var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 649 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 23 haftalık erkek tüylenme nedeb olmaz bilen var mı
Konbuyu başlatan HandanAnne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
23 haftalık erkek bebek gebeliğim mevcut ama merak ettiğim hamileliğin başlangıcından beri kaş bıyık aldırma ve diğer tüy aldırma işlmelerine ihtiyaç duymadım bunun nedeni bilen var mı saç dökülmesi de olmadı tüylenmemej tabi iyi. İşi ama nedeni ne acaba 3. Gebeliğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

23 haftalık erkek bebek gebeliğim mevcut ama merak ettiğim hamileliğin başlangıcından beri kaş bıyık aldırma ve diğer tüy aldırma işlmelerine ihtiyaç duymadım bunun nedeni bilen var mı saç dökülmesi de olmadı tüylenmemej tabi iyi. İşi ama nedeni ne acaba 3. Gebeliğim
2. Gebelik 3 olarak yanlış yazmışım 🙂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Cinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum kuzum benimde erkek ama aynısı gibi tüylenme devam ediyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Benim de erkekti ve tüylenmede baya gözle görülür bir azalma olmuştu doğum ettin 6 gün sonra 4 aylık olacak hala öyle

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İyi bari demek gebelikten gebeliğe değişiyor ilk gebelikte normal gebeblik öncesiyle aynıydı 2. De hiç kuaför veya özdl bskım ihtiyacım olmadı düşündürdü beni teşekkürler 🙂
Rica ederim kendi adıma kuzum . Aynen her gebelik ve herkesin gebeliği aynı değil rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.