🤔🤔🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Azranurun annesi tarafından oluşturulan 🤔🤔🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,477 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🤔🤔🤔
Konbuyu başlatan Azranurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Ben ek gıdaya tam 4.5 aylık iken başladım mana verme taraftarı değilim azranin gelişimi iyi ise mama verme 1 ay sonra istersen ben gibi ek gıda başlarsın
Canm ne verdin bnm kızımda 3 aylık oldu 1ay sonra İnşallh Bnde başlarım bnm kızımda kilo almammş pek ama gelişimi iyi şükür doktor mama verme dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canm ne verdin bnm kızımda 3 aylık oldu 1ay sonra İnşallh Bnde başlarım bnm kızımda kilo almammş pek ama gelişimi iyi şükür doktor mama verme dedi
Ben nroaml kuzum şükür kayra'nın her şeyi çok iyi ben doktora danışmadan başladım hala haberleri yok. Söylemedi de düşünmüyorum 😂😂 valla ben direk çorba ile başladım ilk yoğurt çorbası sonra şehriye , ezogelin, mercimek vs , mesela dün menüde çorba yaptı ama kayraya 1 tabaklık yaptım hepsini yedi yanına da yoğurt yedirdim mis. Günde 1 yada 2 kez veiyorum

Ben nroaml kuzum şükür kayra'nın her şeyi çok iyi ben doktora danışmadan başladım hala haberleri yok. Söylemedi de düşünmüyorum 😂😂 valla ben direk çorba ile başladım ilk yoğurt çorbası sonra şehriye , ezogelin, mercimek vs , mesela dün menüde çorba yaptı ama kayraya 1 tabaklık yaptım hepsini yedi yanına da yoğurt yedirdim mis. Günde 1 yada 2 kez veiyorum
Ohh miss canm soğol yaparım Bnde inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İyi şükür canm 😊 sağol ilk 3 ayıda atlattık bakalm dönmeye çalışıyoruz bakalm kayra paşa nasıl maşallah profil resimde ki bakılşarını yerim onun Bn ya alla nazarlardan korusun inşallah
Kayra paşa şükür iyi kuzum sabah baya huysyzdu ama düzeldi şimdi . Maşallah baya büyümüş kız daha dün doğum etmedin mi seb 😂😂ne ara o kadar buyduu maslqlah melegime rabbim nazarlardan korusun inşallah 🤲🏻

Kayra paşa şükür iyi kuzum sabah baya huysyzdu ama düzeldi şimdi . Maşallah baya büyümüş kız daha dün doğum etmedin mi seb 😂😂ne ara o kadar buyduu maslqlah melegime rabbim nazarlardan korusun inşallah 🤲🏻
Geçmş olsun canm Doğru kız valla daha dün gibi doğan büyüyor gerçktn bütün evlatlarımızı korusun inşallah ❣️

Tüm sayfalar yüklendi.