24.6haftalik gebelik az hareket🥴

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Xeyale tarafından oluşturulan 24.6haftalik gebelik az hareket🥴 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,506 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 24.6haftalik gebelik az hareket🥴
Konbuyu başlatan Xeyale
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Didem47

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 24.6 günlük hamileyim bebeğimin hareketleri çok az yalnız uzandigimda falan hiss ediyorum oda kısa sürüyor kontrolimede gitdim hareket ediyor herşey yolunda dedi doktor amma ister istemez insan tetirgin oluyor😁aranızda boyle yaşayan oldumu? Ve çocuk hareketleri kacinci haftada güçlenir lütfen soylermisiniz🤗❤️
Canım bende 23 haftalık hamileyim ama hareket yok denecek kadar az daha bugün hastaneye gittim bebeğin herseyi normalmiş kalp atışı filan hareketleri iyiydi tek sıkıntı benim hissetmemem ama bu da normalmiş. Kişiden kişiye göre değişiyormuş. Bizim bi akraba var 12 haftadan bebeği hissettiğini söylüyor bilemiyorum yani 😂

Xeyale

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 23 haftalık hamileyim ama hareket yok denecek kadar az daha bugün hastaneye gittim bebeğin herseyi normalmiş kalp atışı filan hareketleri iyiydi tek sıkıntı benim hissetmemem ama bu da normalmiş. Kişiden kişiye göre değişiyormuş. Bizim bi akraba var 12 haftadan bebeği hissettiğini söylüyor bilemiyorum yani 😂
Evet canim hattda ben üç gün hiss etmedim cildiriyordum artık 😁doplere gitdik orda qayet hareket ediyordu amma ben hiss etmiyordum heralde oluyor boyle şeyler ilk hamileliyim tecrubesizim o yüzden 🤭hərşeye endişe ediyor insan işte 🤦

Tüm sayfalar yüklendi.