🤲🏻♥️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan 🤲🏻♥️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,316 kez görüntülenmiş, 164 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 🤲🏻♥️
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Selam Benim Güzel Kardeşlerim Arkadaşlarım Sizleri Çok Özledim Kendimle Alakalı Sorunlarım Vardı Giremedim Ben Ne Kadar Güzel Arkadaşlıklar Edindim Hepiniz Çok Değerlisiniz Benim İçin Mesaj Atan O kadar Çok Arkadaşım Varki Hepinize Çokkk Teşekkür Ederim Güzel Kalplerinizden Öpüyorum Dün Ćok Güzel Birşey Öğrendim Ve Bennnnnnn

Hamileyim🥰🥰🥰🥰😍😍🤲🤲 Çok Ama ćok Mutlu Oldummmmm. Melikem Hep Aklimdaydin Ve Sana hep Dua Ediyorum birtanem Allah'ım Kimseyi Evlatla Sınamasin Rabbim Herkeze Nasip Etsin Ögrendim İlk Siznle Paylaşmak İstedim😍😍😍
Yaaaaaaaa maşallah Allahim kucağında koysun canım sağ salim dünyaya gelir inşallah rabbim esirgesin çoook sevindm bizde seni seviyoruzzz❤️

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Selam Benim Güzel Kardeşlerim Arkadaşlarım Sizleri Çok Özledim Kendimle Alakalı Sorunlarım Vardı Giremedim Ben Ne Kadar Güzel Arkadaşlıklar Edindim Hepiniz Çok Değerlisiniz Benim İçin Mesaj Atan O kadar Çok Arkadaşım Varki Hepinize Çokkk Teşekkür Ederim Güzel Kalplerinizden Öpüyorum Dün Ćok Güzel Birşey Öğrendim Ve Bennnnnnn

Hamileyim🥰🥰🥰🥰😍😍🤲🤲 Çok Ama ćok Mutlu Oldummmmm. Melikem Hep Aklimdaydin Ve Sana hep Dua Ediyorum birtanem Allah'ım Kimseyi Evlatla Sınamasin Rabbim Herkeze Nasip Etsin Ögrendim İlk Siznle Paylaşmak İstedim😍😍😍
Hos geldin kalbi guzelim bizde seni ozladik allah sana bagislasin ins cok sevindim Kandi adima😘🥰

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hos geldin kalbi guzelim bizde seni ozladik allah sana bagislasin ins cok sevindim Kandi adima😘🥰
Allah razı olsun canım.benim çok teşekkür ederim 🤭😍🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaaaaaaaa maşallah Allahim kucağında koysun canım sağ salim dünyaya gelir inşallah rabbim esirgesin çoook sevindm bizde seni seviyoruzzz❤️
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizin🤲😍

Didem ikra

Kayıtlı Üye
rank

Maşallah hayırlı olsun rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tamam aşkım ben randevu alıp gıdım hemsirede ona göre zaten bakarlar dedi ilki kürtaj olduğu için riskli gebelikmi diye ilk 3 çok önemli beslenmeme dikkat et dedi hazır paketli gidalardan uzak dur dedi
Aynen canım sosis,salam, gibi ürünlerden de uzak dur aklında bulunsun sağlıklı beslen ilk 3 ayı atlaattin mi gerisi gelir evelallah 🤲🏻

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank

Hülyam nasil güzel bir haberle geldin canim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsim❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Maşallah hayırlı olsun rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin
Alllah razı olsun canım benim inşallah🤲🤲😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hülyam nasil güzel bir haberle geldin canim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsim❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zümremmmm inşallah birtanem Allah razı olsun kuzum gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah nasilsiniz

Tüm sayfalar yüklendi.