26 haftalık saça boya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan 26 haftalık saça boya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,602 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 26 haftalık saça boya
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebru buğlem

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Ben içinde kimyasal var diye bebeğe zarar verir diye biliyorum o yüzden doğurduktan sonr a boyatmıştım ben. Boya değil röfle yapmıştım ben. Şimdi yine boyatmak istiyorum Bn röfle değil ama bu sefer boya yaptıracam röfle çok pahalı olmuş boyatıcam bekliyorum doğumdan sonra boyatırım Allah kısmet ederse
Öyle araştırdım bende ilk ay ve son ayda boyamak zararlı tabi herkesin aynı olcagi diye birşey yokta çok şükür iki gün önce arkadaş doğum yaptı kadın hemn hemn her ay yapardi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Youtup'ta bi kaç kadın doğum uzmanı bi sakıncası yok o bebeğe ulaşana kadar bi sürü süzgeçten geçiyor boyayabilrsiniz diyordu sıkıntı yapma bişey olmaz bencede
Öyle araştırdım bende ilk ay ve son ayda boyamak zararlı tabi herkesin aynı olcagi diye birşey yokta çok şükür iki gün önce arkadaş doğum yaptı kadın hemn hemn her ay yapardi

Seydaysr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 bin içindeyim artık mecbur saçımı boyadım alışık saçım artık kasimaktan yara oldu evde boyadım açıcı falan da koymadım düz boya sizce zararı var mıdır hamileyken saçını boyuyan oldu mu
Benim doktorum 24,den sonra bitkisel boya ile boyayabilirsin demişti. Youtubeden falan baktım arastirdim boyanabilir diyor doktorlar inşallah bişey olmaz kafanı takma

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorum 24,den sonra bitkisel boya ile boyayabilirsin demişti. Youtubeden falan baktım arastirdim boyanabilir diyor doktorlar inşallah bişey olmaz kafanı takma
İnsllah yaptikta evde 3 renk çıktı evde tek olunca ancak öyle çıktı artık sonra kuaförde duzelticez😀😀

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 bin içindeyim artık mecbur saçımı boyadım alışık saçım artık kasimaktan yara oldu evde boyadım açıcı falan da koymadım düz boya sizce zararı var mıdır hamileyken saçını boyuyan oldu mu
Vallahi ben 20 inci haftadan sonra boyadım birsey olmadı doktorda natürel boya ile sıkıntı olmaz dedi

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.