Sorum var 28 haftalık hamileyim ve Canım çok sıkkın kızlar 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan 28 haftalık hamileyim ve Canım çok sıkkın kızlar 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,275 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 28 haftalık hamileyim ve Canım çok sıkkın kızlar 😔
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Eşim ve ailesinde hiç düşünce yok eğer olsaydı ben ayrı eve çıkmak için Küstüğümde babamın evine gittiğimde o zmaan derlerdi ayrı eve çıkın yeterki mutlu olun bunu diyeceklerini bana oğlumuzdan boşan biz oğlumuzu ayrı eve gönderiyoruz dediler bir yaşında kızımız olmasına rağmen 😔
Oxaman evlendirmeselermiş ayrılamıyorlarsa ya ne bu koca adamı bırakmıyorlar

Efterya

Kayıtlı Üye
rank
3 yıldır evliyim ve evlenirken ev üstüne geldim hiç ama hiç mutlu değilim 28 haftalık hamileyim mutsuzum canım çok sıkkın eşimle kendi evimiz yok kendi düzenimiz yok annesi ve babasıyla yaşıyoruz ve eşim hiçbir şekilde ayrı evi kabul etmiyor ve bu beni günden güne çok sıkıntıya sokuyor aşırı derecede mutsuzum ve canım çok ama çok ama çok sıkkın 😔 eşimle bu konuyu defalarca konuştum ama beni tersliyor bu konuda ve bana demediğini bırakmıyor 😔
Allah yardımcın olsun. Ben 8 yıldır ev üstündeyim ayrı eve cikacagimda yok 8 senede ne anladın diye sorarsanız hicbirsey 8 yılım çöp

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Oxaman evlendirmeselermiş ayrılamıyorlarsa ya ne bu koca adamı bırakmıyorlar
Aynen öyle valla biliyormusun onlara göre eşim çocuk hiçbir şey bilmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun. Ben 8 yıldır ev üstündeyim ayrı eve cikacagimda yok 8 senede ne anladın diye sorarsanız hicbirsey 8 yılım çöp
Benimde çıkacağım yok 😔 evlenmeseymişim keşke diyorum hep çünkü evliliğinden hiçbirley anlamadım bu 3 yılda ne eşimle bi yerlere gidebiliyoruz ne özel hayatımız var ne bir düzenimiz var hamileyim kayınvalidem detaylı ultrasona gitmeme izin vermedi doktora bile gidemiyorum onlar yüzünden bu nasıl hayat ya bu hayatımı 😔

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

$eyma. ..

Kayıtlı Üye
rank
Düşünüyorum da ben kime ne yaptım ki Rabbim bana bunları yaşatıyor bana böyle bir hayat böyle bir evlilik verdi 😔 psikiyatriye gitmeyi düşünmeye başladım artık 😔
Çok üzüldüm canım ya ben 9 yıl yaşadım eşimin ailesiyle benim eşimde aynıydı kesinlikle ayrı ev istemezdi Allahtan ailesine oradan düşkün değildi de okadar sıkıntımı olmadı 11 ay önce de kendi çıkardı ayrı eve ben çıkmayalım fln dedim oyleliklle çıktık çok şükür şimdi çok huzurluyum

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle valla biliyormusun onlara göre eşim çocuk hiçbir şey bilmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde çıkacağım yok 😔 evlenmeseymişim keşke diyorum hep çünkü evliliğinden hiçbirley anlamadım bu 3 yılda ne eşimle bi yerlere gidebiliyoruz ne özel hayatımız var ne bir düzenimiz var hamileyim kayınvalidem detaylı ultrasona gitmeme izin vermedi doktora bile gidemiyorum onlar yüzünden bu nasıl hayat ya bu hayatımı 😔
Hastaneye nedne göndermiyor herşey eşinde bitiyor malesef o karıştırmazsa karışamazlardı

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Çok üzüldüm canım ya ben 9 yıl yaşadım eşimin ailesiyle benim eşimde aynıydı kesinlikle ayrı ev istemezdi Allahtan ailesine oradan düşkün değildi de okadar sıkıntımı olmadı 11 ay önce de kendi çıkardı ayrı eve ben çıkmayalım fln dedim oyleliklle çıktık çok şükür şimdi çok huzurluyum
Çok sevindim senin adına canım 😊 ayrı ev de huzur var rahatlık var

Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Hastaneye nedne göndermiyor herşey eşinde bitiyor malesef o karıştırmazsa karışamazlardı
Kayananm sürekli diyor bu kadınalr hemen doktora gidiyor ortada bi sorun yok bişey yok hemen zırt pırt gidiyorlar ama ben keyfinden detaylı ultrasona gitmiyordum doktor oğlunun böbreği de genişleme var dedi detaylı ultasına git bak dedi bende randevu aldım ama kayananm izin vermedi dedi doktorlara inanmayın sürekli doktora gidiyorsunuz Allah yukarda odur hamileliğimin 7. Ayındayım 1 kere tek gitmişim hastaneye oda zar zor gittim izin vermiyordu onada 😔 hamileliğimin keyfini bile çıkarmıyorum ya 😔 o benim hastaneye gitmeme izin vermedi ya o günden sorna dedimki kendime bundan sonra çocuk doğurmayacam

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten öyleymiş çok şükür ya okadar kafam rahat ki 9 yıl dile kolay geliyor ama çok zor 8 ay fln da elitimle kaldim hiç iyi bişey değil
Zor valla canım hayat yok resmen en azından kendi evin olsa ev senin kimse karışamaz evine ev düzenine özel hayatına Yemen'e içmene giyimine kuşamına nereye gidiceğine ne zmaan geleceğine hiçbişeyine karışamaz

$eyma. ..

Kayıtlı Üye
rank
Kayananm sürekli diyor bu kadınalr hemen doktora gidiyor ortada bi sorun yok bişey yok hemen zırt pırt gidiyorlar ama ben keyfinden detaylı ultrasona gitmiyordum doktor oğlunun böbreği de genişleme var dedi detaylı ultasına git bak dedi bende randevu aldım ama kayananm izin vermedi dedi doktorlara inanmayın sürekli doktora gidiyorsunuz Allah yukarda odur hamileliğimin 7. Ayındayım 1 kere tek gitmişim hastaneye oda zar zor gittim izin vermiyordu onada 😔 hamileliğimin keyfini bile çıkarmıyorum ya 😔 o benim hastaneye gitmeme izin vermedi ya o günden sorna dedimki kendime bundan sonra çocuk doğurmayacam
Aşırı kızdım şuan kayinvaldene😠 ya kendi kızları olsa bunları diyemezler allah yukarıda sen sabret Rabbim verir mükafatını

Tüm sayfalar yüklendi.