2li tarama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gülllü09 tarafından oluşturulan 2li tarama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,148 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 2li tarama
Konbuyu başlatan Gülllü09
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hemen belli oluyor. Mu cevapları
3vet oluyor canım benim kan tahlilim öğlenden sonra çıkmıştı zaten doktor bebeğin ense kalınlığını burun kemiğini filan ultaraonda ölçüyor sanada anlatıyor benim doktorum ölçerken bana da anlatıyordu en son çıkan ultrason sonuçları ile kan sonucunu karşılaştırıyor

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bu testin ne olduğunu araştırın bence önce. Bu test tanı testi değil. Bebekte sorun var mı yok mu bu test ile öğrenemezsiniz. Olasılık verir sadece. İnternette bir sürü kaynak var. Okuyun.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu testin ne olduğunu araştırın bence önce. Bu test tanı testi değil. Bebekte sorun var mı yok mu bu test ile öğrenemezsiniz. Olasılık verir sadece. İnternette bir sürü kaynak var. Okuyun.
👏👏👏 okuyan bir millet değiliz malesef

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2li tarama testi ne zaman yapılıyor bilgi verirmisiniz
11 14 haftaları arasında bebeğin ense kalınlığına boyunda kuyruk sokumuna ölçüyorlar kan alıyorlar. Düzenli kontrol olduğun hastane yokmu canım doktorlar yönlendiriyor seni adım adım. Hastane yoksa eğer biran önce devlet yada özel bak belli ay geçince bazı hastaneler kabul etmiyor.

Tüm sayfalar yüklendi.