4haftalık hamileyim bitanede kızım var 2yaşında çok mu küçük olur kardeş için
Sağlıkla gelsin minik bence de ideal biraz zorlanabilirsin ama beraber büyürler ben de çok istiyorum ama hiç cesaretim yok kızım huysuz4haftalık hamileyim bitanede kızım var 2yaşında çok mu küçük olur kardeş için
Senin kız kaç yasindaSağlıkla gelsin minik bence de ideal biraz zorlanabilirsin ama beraber büyürler ben de çok istiyorum ama hiç cesaretim yok kızım huysuz
Benim kızımda öyle açıkçası korkuyorumSağlıkla gelsin minik bence de ideal biraz zorlanabilirsin ama beraber büyürler ben de çok istiyorum ama hiç cesaretim yok kızım huysuz
Benimde kızım 2yasini iki ay geçirdi hamile kaldım ve 3 yaşına gelir ben doğum yapana kadar bence seninde ideal4haftalık hamileyim bitanede kızım var 2yaşında çok mu küçük olur kardeş için
20 aylıkSenin kız kaç yasinda
Alıştırırsın zamanla ya burda kardeşin var arkadaşın olacak falan kız çocukları daha kolay adapte oluyor kardeşe yani çevremde gördüğüm kadarıyla böyleBenim kızımda öyle açıkçası korkuyorum
Alıştırırsın zamanla ya burda kardeşin var arkadaşın olacak falan kız çocukları daha kolay adapte oluyor kardeşe yani çevremde gördüğüm kadarıyla böyleBenim kızımda öyle açıkçası korkuyorum
Sanmıyorum canım benim ikinci süpriz oldu şimdi büyük kızım 2.5 yaşında diğeri 7 aylık ikisi de kız büyüğü çok seviyor sarılıp öpüyor ilk üç gün bi yadırgadı sonra sabah kalkar kalkmaz gidip küçüğüne sarılıyor hemen4haftalık hamileyim bitanede kızım var 2yaşında çok mu küçük olur kardeş için
Ay ne güzelSanmıyorum canım benim ikinci süpriz oldu şimdi büyük kızım 2.5 yaşında diğeri 7 aylık ikisi de kız büyüğü çok seviyor sarılıp öpüyor ilk üç gün bi yadırgadı sonra sabah kalkar kalkmaz gidip küçüğüne sarılıyor hemen