3 aylık hamileyim Dr gittiğimde bebeğimin cinsiyeti beli olurmu
B Bebek Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 12 8 Ocak 2022 #1 3 aylık hamileyim Dr gittiğimde bebeğimin cinsiyeti beli olurmu
E Esraaa Kayıtlı Üye Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 28 8 Ocak 2022 #2 Bebek' Alıntı: 3 aylık hamileyim Dr gittiğimde bebeğimin cinsiyeti beli olurmu Genişletmek için tıkla ... Benmkide üç aylık Dr kıza benziyor ama kesin değil dedi muhtemel sanada benzetme yapar
Bebek' Alıntı: 3 aylık hamileyim Dr gittiğimde bebeğimin cinsiyeti beli olurmu Genişletmek için tıkla ... Benmkide üç aylık Dr kıza benziyor ama kesin değil dedi muhtemel sanada benzetme yapar
ح حببتى❤️ Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 725 8 Ocak 2022 #3 Bebek' Alıntı: 3 aylık hamileyim Dr gittiğimde bebeğimin cinsiyeti beli olurmu Genişletmek için tıkla ... Yani uygun pozisyonda durmussa gözükür cnm doktor bazen emin olmadan da ümit vermiyrlar
Bebek' Alıntı: 3 aylık hamileyim Dr gittiğimde bebeğimin cinsiyeti beli olurmu Genişletmek için tıkla ... Yani uygun pozisyonda durmussa gözükür cnm doktor bazen emin olmadan da ümit vermiyrlar
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 8 Ocak 2022 #4 12 haftalık ikili taramada söyledi bana cinsiyeti canım inşallah yanılmaz kıza alıştım çünkü
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 8 Ocak 2022 #5 Uygun pozisyondaysa belli olur bana 3 ayda erkek olucağinı soyledirler