3 aylık bebek iştahsızlık ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde fatmameyra tarafından oluşturulan 3 aylık bebek iştahsızlık ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 646 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 aylık bebek iştahsızlık ?
Konbuyu başlatan fatmameyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

fatmameyra

Kayıtlı Üye
rank
3 aylıgız hiçbir sorun sıkıntı hastalık yok dün doktor kontrolunden geldim iştah nasıl tekrar artırabilirim sürekli uyanık uyumama aç kalma anne olarak çok üzülüyorum

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
3 aylıgız hiçbir sorun sıkıntı hastalık yok dün doktor kontrolunden geldim iştah nasıl tekrar artırabilirim sürekli uyanık uyumama aç kalma anne olarak çok üzülüyorum
Kuzum ağzında mantar olabilir mi bak bakalım dili beyaz mı benimde öyleydi emmek istemiyodu kaç gündür karbonatlı suyla sildim şimdi tekrar emiyo çok şükür

fatmameyra

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ağzında mantar olabilir mi bak bakalım dili beyaz mı benimde öyleydi emmek istemiyodu kaç gündür karbonatlı suyla sildim şimdi tekrar emiyo çok şükür
dün doktordaydım hiç bişeyi yok dedi doktor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oy kuzum benim ya sadece anne sütü harici mama alıyor mu
mama alması gerekiyor istemiyor her çeşit biberon evimde var sevdrtemedim tek çocuk olsa kaşıkla verilir ama vaktim olmuyor

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bnm oglumda birara bir hafta hic bisey yemiyordu mamayi yapiyordum bir kere cekip birakiyordu hep çöpe gidiyordu doktora sordum bazen bebeklerde istah kesilmesi olur düzelir dedi bir hafta sonra tekrar yemeye basladi seninkide duzelir insallah

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aslında iştahsızlık büyük bir sorun değil. İştahsızlığın olup olmadığından çok iştahsızlığın süresi önemli. Çünkü bebeğinin iştahsızlığı diş çıkarma ya da soğuk algınlığı gibi belirli ve geçici bir durumdan kaynaklanıyorsa dert etmeden, bebeğine baskı yapmadan bu dönemi geçirmen önemli. Sonrasında zaten bebeğinin iştahı yerine gelecektir. Canım ben internet ten baktım senin için diyorki dış cikarta bilir soğuk algınlığı olabilir evde huzursuzluk varsa o da etki eder diyor iştahsızlık bide arada atıştırmalıklar vermeyin diyor canim

fatmameyra

Kayıtlı Üye
rank
Oy kuzum benim ya sadece anne sütü harici mama alıyor mu
mama alması gerekiyor istemiyor her çeşit biberon evimde var sevdrtemedim tek çocuk olsa kaşıkla verilir ama vaktim olmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında iştahsızlık büyük bir sorun değil. İştahsızlığın olup olmadığından çok iştahsızlığın süresi önemli. Çünkü bebeğinin iştahsızlığı diş çıkarma ya da soğuk algınlığı gibi belirli ve geçici bir durumdan kaynaklanıyorsa dert etmeden, bebeğine baskı yapmadan bu dönemi geçirmen önemli. Sonrasında zaten bebeğinin iştahı yerine gelecektir. Canım ben internet ten baktım senin için diyorki dış cikarta bilir soğuk algınlığı olabilir evde huzursuzluk varsa o da etki eder diyor iştahsızlık bide arada atıştırmalıklar vermeyin diyor canim
iyiki dedin teşekkür ederm bebe bisküvisi ver dediler

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Bazen öle oluyor bebeklerde canım acıkınca emecektir telaş etme. Düzene giriyor sonraları merek etme. Uykusuzluga da diyeceğim yok o sorun cok cok sonralarıda düzelebilir. Bnm oğlum 3 5 yasında hala gece adam akilli ı uyumaz yanunda yatmamızı ister yine ıyumaz bizi de uyutmaz. Hele kızları sorma gitsin.. Allah kolaylık versin cnm

Tüm sayfalar yüklendi.