3 aylik sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tecrübeli Anne tarafından oluşturulan 3 aylik sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,630 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 aylik sünnet
Konbuyu başlatan Tecrübeli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tecrübeli Anne

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ayy ciddimi kuzum benim bebeğim 25 gunluk bizde 2 aylikken falan düşünüyoruz cisini yapabildi mi . Operasyondan kac saat sonra çisini yaptı
Operasyon esnasında yaptı canım daha sonra da yaparken de ağladı ama ufak olduğu için tutma ihtimali olmadığından o konuda sıkıntı olmuyo bi saat sonra falandi sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canm benm oğlum da 2 aylık bende yaptırmayı düşünüyorum da acaba hastanede kaç aya kadar yapiyolar belli bir süresi varmı
Sagolasin 6 aya kadar lokal dediler benim yaptırdığım yer özel muayene yeriydi

Geçmiş olsun canm benm oğlum da 2 aylık bende yaptırmayı düşünüyorum da acaba hastanede kaç aya kadar yapiyolar belli bir süresi varmı

Bende geçen haftavyaptirdim ama 4,5 yaşındaki oğlumu 2 güne rahatlar çok zor ya 3 gün yürümedi daha dikişler duruyor😔
Büyüdükçe zorlasiyo dedikleri doğru yani ins atlatır çabuk hareketsiz olduğu için uyuyarak daha cok atlatiyoruz

Son düzenleme:

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Operasyon esnasında yaptı canım daha sonra da yaparken de ağladı ama ufak olduğu için tutma ihtimali olmadığından o konuda sıkıntı olmuyo bi saat sonra falandi sanırım

Büyüdükçe zorlasiyo dedikleri doğru yani ins atlatır çabuk hareketsiz olduğu için uyuyarak daha cok atlatiyoruz
Anladim.kuzum operasyon sonrası cis yapması cok önemiymiş diye duymustum aman yaptiysa iyi kuzum nasil smdi yaptikca cok agliyor mu😣

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
İlk gun her yaparken agladi bugun ikinci günümüz daha iyi ağlamadan yapabiliyor huysuzluk devam ediyo tabi
Agrı kesici kullan canım özellikle geceleri. Bi de Kantoron yagı öneririm arkadaşlar yüm sünnetlş cocuklara günde 3 kere damlatın dikişlere bolca korkmayın. O kadar cabuk iileştiriyor ki farkı göreceksiniz hemde agrıyı kesiyor. Benim oglumda dr tavsiye etti batikon bile kullanma dedi ama tabi ben batikonla tenizleyim öle yag döküyodum yumusak oluca dikişler gerilmiyor agrı da azalıyor. Gecmiş olsun ve de hayırlı olsun canım

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Agrı kesici kullan canım özellikle geceleri. Bi de Kantoron yagı öneririm arkadaşlar yüm sünnetlş cocuklara günde 3 kere damlatın dikişlere bolca korkmayın. O kadar cabuk iileştiriyor ki farkı göreceksiniz hemde agrıyı kesiyor. Benim oglumda dr tavsiye etti batikon bile kullanma dedi ama tabi ben batikonla tenizleyim öle yag döküyodum yumusak oluca dikişler gerilmiyor agrı da azalıyor. Gecmiş olsun ve de hayırlı olsun canım
Sagolqsin canim papatya yagi ve kantaron kullanıyorum ufak bebeler oluştu doktor banyo önerdi bol

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar sunnetimizi gerçekleştirdik bugun ikinci gün ama cok huysuz ne zamana acisi kesilir acaba
hayırlı olsun canım Allah dagmatligini gostersin Doktor agri kesici falan ver dedimi oğlum oldu benimde 5 yaşında ama ağrısı geçsin diye agri kesici verdi antibiyotik verdi pansuman icin sari su verdi merhem verdi iki gunde duzeldi sargıları açtık simdi dikisler kaldi bi dusmesini bekliyoruz

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
hayırlı olsun canım Allah dagmatligini gostersin Doktor agri kesici falan ver dedimi oğlum oldu benimde 5 yaşında ama ağrısı geçsin diye agri kesici verdi antibiyotik verdi pansuman icin sari su verdi merhem verdi iki gunde duzeldi sargıları açtık simdi dikisler kaldi bi dusmesini bekliyoruz
Sagol.canim agri kesici kullanıyorum papatya yagi ve kantaron bide krem var antibiyotik kullandirmadi gerekli olursa anca dedi

Tüm sayfalar yüklendi.