3 aylik sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tecrübeli Anne tarafından oluşturulan 3 aylik sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,612 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 aylik sünnet
Konbuyu başlatan Tecrübeli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tecrübeli Anne

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Operasyon esnasında yaptı canım daha sonra da yaparken de ağladı ama ufak olduğu için tutma ihtimali olmadığından o konuda sıkıntı olmuyo bi saat sonra falandi sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sagolasin 6 aya kadar lokal dediler benim yaptırdığım yer özel muayene yeriydi

Sagolasin 6 aya kadar lokal dediler benim yaptırdığım yer özel muayene yeriydi

Büyüdükçe zorlasiyo dedikleri doğru yani ins atlatır çabuk hareketsiz olduğu için uyuyarak daha cok atlatiyoruz
Evet cidden çok kötüydü çişini 25 saat sonra yaptı şimdi dikişleri var çıkıyor yavaş yavaş cidden büyüdükçe zorlaşıyor Allah yardımcıniz olsun oğluş anneleri 🤲

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Evet cidden çok kötüydü çişini 25 saat sonra yaptı şimdi dikişleri var çıkıyor yavaş yavaş cidden büyüdükçe zorlaşıyor Allah yardımcıniz olsun oğluş anneleri 🤲
Aynen atlattık gibi bugün 4.gun acısı kesildi
Aynen bugun 4. Gün acısı kesildi gibi anlatıyoruz şükür ama doktorum iceri kaçtığını kenarlarına bastır dedi bilginiz varmi bu konuda

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar sunnetimizi gerçekleştirdik bugun ikinci gün ama cok huysuz ne zamana acisi kesilir acaba
Geçmiş olsun canım gözünaydin 3 gün biraz daha iyi olur. Bezin içine karton bardağın alt kısmını kes polisinin üstüne koy bezle. Bez degmedigi için acıma olmaz. Krem surerke.n pipiye geriye doğru çekerek sur hemen iyileşsin. Madecasol krem yarayı hemen iyileştiriyir canım haberin olsun.

Bende geçen haftavyaptirdim ama 4,5 yaşındaki oğlumu 2 güne rahatlar çok zor ya 3 gün yürümedi daha dikişler duruyor😔
Canım klips uygulamasını arastirsaydin bı keşke dikişsiz ameliyat. Oğlumun sünnetini 5.30 aylık yaptırdık süreç iyi geçti ama ağrıdan açıdan dolayı memeden soğudu. Bu gebeligimde inş 20 günlükken yaptırmayı düşünüyorum yenidogdugunda hiç anlamiyormussun zorluk olmuyormuş. Biran önce geçer inş canım

Tüm sayfalar yüklendi.