3 aylik sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tecrübeli Anne tarafından oluşturulan 3 aylik sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,612 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 aylik sünnet
Konbuyu başlatan Tecrübeli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tecrübeli Anne

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Arkadaslar sunnetimizi gerçekleştirdik bugun ikinci gün ama cok huysuz ne zamana acisi kesilir acaba
Kuzum ben iki haftalıkken falan bebeğimi sünnet ettirdim. İlk iki gün acısı çok olur ama üçüncü gün hafifliyor zaten bir hafta içinde iyileşiyor. Kremini falan düzgün sür tentürdiyot kullan bir haftaya birşeyi kalmaz inşallah 🙏. Çok geçmiş olsun 😍🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canm benm oğlum da 2 aylık bende yaptırmayı düşünüyorum da acaba hastanede kaç aya kadar yapiyolar belli bir süresi varmı
Yok doktorlar zaten erken sünnet öneriyorlar biz doktora danıştık yaptırın dedi bizde yaptırdık bebeğim iki haftalık felandı

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
İğneyi nerden vuruluyor birde. Uyutupmu yapılıyor yani çocuk görüyor yada hisediyorumu acaba benim oğlum 2 yaşında da yaptırmak istiyorum 😔
Tam.nerden vuruluyor görmedim ama ayaklarını hareket ettiriyodu sadece o bölgeye vuruyorlar demekki iğneyi hissetti tabi biraz ama kalanda pek ağlamadı bes dk sürüyor zaten tabi büyükler için farklı olurmu bilemiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.