3. Doğum kolay olur mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zehra ucar tarafından oluşturulan 3. Doğum kolay olur mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,171 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3. Doğum kolay olur mu
Konbuyu başlatan Zehra ucar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Derya1216

Kayıtlı Üye
rank
Hadi inşallah benim de üçüncü ama diğerleri ne nazaran daha kolay olur diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun kızlar 😊

Kaya66

Kayıtlı Üye
rank
Benim hic güzel gecmedi sancilarim iyidi anladim zaten suyum patladi gibi durmadan kendimi ikindim 15 dakika sonra geldi kizim ama okadar yirtildim ki. Hizli oldu ama iki dogumda bu kadar siddetli degildi. Kizim kilo olarak kücüktü abisi 3bucuk kiloyla daha güzeldi. Kizim 3 kilo olmamsina ramen zor gecti. Ebbeler cok iyidi cok yardimci oldular esimde sagosun bana yardim etti. Hep diyorum zaten sen olmasan nasil yapardim bilmiyorum

Derya1216

Kayıtlı Üye
rank
Benim hic güzel gecmedi sancilarim iyidi anladim zaten suyum patladi gibi durmadan kendimi ikindim 15 dakika sonra geldi kizim ama okadar yirtildim ki. Hizli oldu ama iki dogumda bu kadar siddetli degildi. Kizim kilo olarak kücüktü abisi 3bucuk kiloyla daha güzeldi. Kizim 3 kilo olmamsina ramen zor gecti. Ebbeler cok iyidi cok yardimci oldular esimde sagosun bana yardim etti. Hep diyorum zaten sen olmasan nasil yapardim bilmiyorum
Yaa öylemi 😐

Tüm sayfalar yüklendi.