3 günlük bebegim sancılanıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan 3 günlük bebegim sancılanıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 836 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 günlük bebegim sancılanıyor
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla
Kızlar oğlum 3 günlük ve geceleri çok kötü sancılanıyor sabaha kadar ağlıyor meme emmiyor reddediyor karnı sürekli gurulduyor kasıyor hep kendisini ne yapsam geçer bilen bebeği böyle olan varmı aranızda 😐🥺

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Karnına zeytinyağı masajı yap hafif sıcak bez kapat. Gaz sancısı o canm olur 40 ı cıkana kadar. Nane kimyon kaynat çay kasıgıyla ver hafif sıcak olsun o da. Yok dersen gaz damkası alıcan ama ben hiç kıllanmadım kullanmam da

Karnına zeytinyağı masajı yap hafif sıcak bez kapat. Gaz sancısı o canm olur 40 ı cıkana kadar. Nane kimyon kaynat çay kasıgıyla ver hafif sıcak olsun o da. Yok dersen gaz damkası alıcan ama ben hiç kıllanmadım kullanmam da
Naneyle kimyonu birlikte mi kaynatıp içirdin canım

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlum 3 günlük ve geceleri çok kötü sancılanıyor sabaha kadar ağlıyor meme emmiyor reddediyor karnı sürekli gurulduyor kasıyor hep kendisini ne yapsam geçer bilen bebeği böyle olan varmı aranızda 😐🥺
Kuşum quruldamasi emerken hawa yutmasindan oluyor bu durum benim kızım dada war ama sancı yapmıyor şeytan kulaqna kurşun 🧿 18 qünlük kızım qünlük 1 bardak humana tuketiyorum henüz qaz sancısı yaşamadım. Ama arada nazlı nazlı bacak eqzersizi yapıyorum kızıma tawsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.