Yani bilmiyorum ama inşallah fıtık değildir Kadın doğum yönlendirir dimi nereye gözukmem gerektigini
H Haşikio:) Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 70 22 Mayıs 2021 #21 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Yani bilmiyorum ama inşallah fıtık değildir Genişletmek için tıkla ... Kadın doğum yönlendirir dimi nereye gözukmem gerektigini
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Yani bilmiyorum ama inşallah fıtık değildir Genişletmek için tıkla ... Kadın doğum yönlendirir dimi nereye gözukmem gerektigini
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 22 Mayıs 2021 #22 Haşikio:)' Alıntı: Kadın doğum yönlendirir dimi nereye gözukmem gerektigini Genişletmek için tıkla ... Aynn canm rabbim yardımcın olsun inşallah
Haşikio:)' Alıntı: Kadın doğum yönlendirir dimi nereye gözukmem gerektigini Genişletmek için tıkla ... Aynn canm rabbim yardımcın olsun inşallah
Z Zeynepreyyan88 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 189 22 Mayıs 2021 #23 HTgoncaa' Alıntı: Kizlar 2017 2019 dogumlu 2 kizim var bugun testim pozitif cikti iki sezeryan oldum bu riskli olurmu benim halen dikisiminucun agriyo dogumdan bu yana Genişletmek için tıkla ... 5 sezeryan olan bile var. Hamilelik öncesi kontrol olmadın mı ? Hamileysen mecbur sezeryan olacak 2 sezeryan varsa
HTgoncaa' Alıntı: Kizlar 2017 2019 dogumlu 2 kizim var bugun testim pozitif cikti iki sezeryan oldum bu riskli olurmu benim halen dikisiminucun agriyo dogumdan bu yana Genişletmek için tıkla ... 5 sezeryan olan bile var. Hamilelik öncesi kontrol olmadın mı ? Hamileysen mecbur sezeryan olacak 2 sezeryan varsa
N Nazife Hatice Zeynep Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 38 23 Mayıs 2021 #24 HTgoncaa' Alıntı: Kizlar 2017 2019 dogumlu 2 kizim var bugun testim pozitif cikti iki sezeryan oldum bu riskli olurmu benim halen dikisiminucun agriyo dogumdan bu yana Genişletmek için tıkla ... En son 2017 Aralık ta dördüncü sezeryanimi oldum doktorum istersen bir üç yıl sonra tekrar görüşebiliriz dedi bende öyle yaptım
HTgoncaa' Alıntı: Kizlar 2017 2019 dogumlu 2 kizim var bugun testim pozitif cikti iki sezeryan oldum bu riskli olurmu benim halen dikisiminucun agriyo dogumdan bu yana Genişletmek için tıkla ... En son 2017 Aralık ta dördüncü sezeryanimi oldum doktorum istersen bir üç yıl sonra tekrar görüşebiliriz dedi bende öyle yaptım
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,829 23 Mayıs 2021 #25 HTgoncaa' Alıntı: Kizlar 2017 2019 dogumlu 2 kizim var bugun testim pozitif cikti iki sezeryan oldum bu riskli olurmu benim halen dikisiminucun agriyo dogumdan bu yana Genişletmek için tıkla ... Olmaz cnm ALLAHIN İZNİYLE BİRŞEY
HTgoncaa' Alıntı: Kizlar 2017 2019 dogumlu 2 kizim var bugun testim pozitif cikti iki sezeryan oldum bu riskli olurmu benim halen dikisiminucun agriyo dogumdan bu yana Genişletmek için tıkla ... Olmaz cnm ALLAHIN İZNİYLE BİRŞEY
HTgoncaa Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 78 24 Mayıs 2021 #26 Nazife Hatice Zeynep' Alıntı: En son 2017 Aralık ta dördüncü sezeryanimi oldum doktorum istersen bir üç yıl sonra tekrar görüşebiliriz dedi bende öyle yaptım Genişletmek için tıkla ... bu iyiydi
Nazife Hatice Zeynep' Alıntı: En son 2017 Aralık ta dördüncü sezeryanimi oldum doktorum istersen bir üç yıl sonra tekrar görüşebiliriz dedi bende öyle yaptım Genişletmek için tıkla ... bu iyiydi
Z Zeynepreyyan88 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 189 24 Mayıs 2021 #27 Haşikio:)' Alıntı: Kadın doğum yönlendirir dimi nereye gözukmem gerektigini Genişletmek için tıkla ... Kadın doğum neden yönlendirecek seni ? , Görümcem 3 sezeryan oldu. 5 sezeryan olan da var
Haşikio:)' Alıntı: Kadın doğum yönlendirir dimi nereye gözukmem gerektigini Genişletmek için tıkla ... Kadın doğum neden yönlendirecek seni ? , Görümcem 3 sezeryan oldu. 5 sezeryan olan da var
HTgoncaa Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 78 24 Mayıs 2021 #28 Zeynepreyyan88' Alıntı: Kadın doğum neden yönlendirecek seni ? , Görümcem 3 sezeryan oldu. 5 sezeryan olan da var Genişletmek için tıkla ... 3. Sezeryan cokmu zor digerlerine gore kolaymi ama benim oldugum araliklara gore acaba
Zeynepreyyan88' Alıntı: Kadın doğum neden yönlendirecek seni ? , Görümcem 3 sezeryan oldu. 5 sezeryan olan da var Genişletmek için tıkla ... 3. Sezeryan cokmu zor digerlerine gore kolaymi ama benim oldugum araliklara gore acaba
Z Zeynepreyyan88 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 189 24 Mayıs 2021 #29 HTgoncaa' Alıntı: 3. Sezeryan cokmu zor digerlerine gore kolaymi ama benim oldugum araliklara gore acaba Genişletmek için tıkla ... Ben ikinci sezeryanı oldum 2 ay önce ilkine göre daha kolaydı üçüncü daha kolay olur
HTgoncaa' Alıntı: 3. Sezeryan cokmu zor digerlerine gore kolaymi ama benim oldugum araliklara gore acaba Genişletmek için tıkla ... Ben ikinci sezeryanı oldum 2 ay önce ilkine göre daha kolaydı üçüncü daha kolay olur
H Haşikio:) Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 70 25 Mayıs 2021 #30 Zeynepreyyan88' Alıntı: Kadın doğum neden yönlendirecek seni ? , Görümcem 3 sezeryan oldu. 5 sezeryan olan da var Genişletmek için tıkla ... Gobek deligimdeki agri yuzunden . Hani fitik olabilir iltihap olabilir yaa
Zeynepreyyan88' Alıntı: Kadın doğum neden yönlendirecek seni ? , Görümcem 3 sezeryan oldu. 5 sezeryan olan da var Genişletmek için tıkla ... Gobek deligimdeki agri yuzunden . Hani fitik olabilir iltihap olabilir yaa