Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar benim oglum ayaklari asagi pozisyonda ultrasona gitmeden resmen vulvada hissediyorum tekmelerini diyordum dogru cikti doguma kadar doner diye endisem yok ama tekmeleri sıkıntı veriyor ayni durumda olan var mi
Kizlar benim oglum ayaklari asagi pozisyonda ultrasona gitmeden resmen vulvada hissediyorum tekmelerini diyordum dogru cikti doguma kadar doner diye endisem yok ama tekmeleri sıkıntı veriyor ayni durumda olan var
Kizlar benim oglum ayaklari asagi pozisyonda ultrasona gitmeden resmen vulvada hissediyorum tekmelerini diyordum dogru cikti doguma kadar doner diye endisem yok ama tekmeleri sıkıntı veriyor ayni durumda olan var mi
Bende 32 haftalıgim dönmedi hala tekmeleri çok can yakıyor aşağıda olduğu için dönmesini dört gözle sadece canımı yakmasın diye bekliyorum artık inşallah seninde benimde hemencecik döner
Özellikle lavabo konusunda çok sıkıntılı idrar torbasına baskı yapıyo evden dışarı çıkamıyorum lavabo sıkıntısı yüzünden mide yanması da çok oluyo doktor pozisyonundan dedi
Benim cnm 34 deyim ama dönmedi 28e kadar doğum pozisyonundaydı şimdi tam tersi doktorum da döner İnşAllah dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Özellikle lavabo konusunda çok sıkıntılı idrar torbasına baskı yapıyo evden dışarı çıkamıyorum lavabo sıkıntısı yüzünden mide yanması da çok oluyo doktor pozisyonundan dedi