31 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan 31 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,112 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 31 hafta
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
31 haftalıkken bebişleriniz kaç kiloydu kızlar
Cnm yanlış hatırlamıyorsam 33+4 haftalıkken gitmiştim 2.5 kg demişti haftaya kontrolüm var 36+4 olmuş olacağım nasipse bakalım oğlum 4 kg yakın dogmustu 39+2 de bakalim kizcem nasıl doğacak tam 39 doğacak doktorum 3.6 olur dedi ama bakalım inşallah geçer

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yanlış hatırlamıyorsam 33+4 haftalıkken gitmiştim 2.5 kg demişti haftaya kontrolüm var 36+4 olmuş olacağım nasipse bakalım oğlum 4 kg yakın dogmustu 39+2 de bakalim kizcem nasıl doğacak tam 39 doğacak doktorum 3.6 olur dedi ama bakalım inşallah geçer
Maşallah canım 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

1 kiloyu geciyordu yanliş hatirlamiyorsam canım kaç dedi doktor 🥰
1600 dedi canım haftası ile uyumlu ama çok tombiş bir bebek beklemeyelim dedi 2500 doğabilir biraz sütüne gidelim yemeğine dikkat et 3000 kilo olsun en azından dedi küçük mü kalmış kızım ya bende 2 kilo almışım

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Maşallah canım 😊

1600 dedi canım haftası ile uyumlu ama çok tombiş bir bebek beklemeyelim dedi 2500 doğabilir biraz sütüne gidelim yemeğine dikkat et 3000 kilo olsun en azından dedi küçük mü kalmış kızım ya bende 2 kilo almışım
Canım benimkide minyon oluyor yapı ile alakali herhalde ortalama 2500 bekliyorum bende 🤭 en fazla 3000 💖 sağlıklı olsunlarda doğduktan sonrada alırlar.. 5 kg olanlara özeniyorum😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
28 haftalık Ken gittiğimde 1.130 grm di haftaya gidicem 32 olucam inşallah bakalım ne kadar kilo almış
Maşallah canım

Canım benimkide minyon oluyor yapı ile alakali herhalde ortalama 2500 bekliyorum bende 🤭 en fazla 3000 💖 sağlıklı olsunlarda doğduktan sonrada alırlar.. 5 kg olanlara özeniyorum😂
Aman ne bileyim taktım kafama ya buruk hissediyorum canım normalde soranlara hep derim bebekleri kıyaslamayın diye ama kendime söz geçiremiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Maşallah canım

Aman ne bileyim taktım kafama ya buruk hissediyorum canım normalde soranlara hep derim bebekleri kıyaslamayın diye ama kendime söz geçiremiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️
Yok yok sağlıklı doğsunda elbet kilo alınır verilir gönlünü ferah tut canim zaten bebiş son haftalar aliyor ne alırsa artık ⚘

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım 😊

Cnm küçük falan değil bak görürsün 3 kg geçer bazen doktorlar yanlis ölçüyor makineleri falan sen güzelce muz kaşar badem ceviz ye

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cnm küçük falan değil bak görürsün 3 kg geçer bazen doktorlar yanlis ölçüyor makineleri falan sen güzelce muz kaşar badem ceviz ye
Bu ara bol bol yiyeceğim canım Aralık sonu tekrar kontrol var bakalım almış mı 🤲 Doktor dedi aslında zor geçmiş hamileliğin haftasına uyumlu gitmesi bile çok iyi dedi yinede içim rahat etsin istiyorum gerisi Allah kerim

Tüm sayfalar yüklendi.