31 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan 31 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,113 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 31 hafta
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu ara bol bol yiyeceğim canım Aralık sonu tekrar kontrol var bakalım almış mı 🤲 Doktor dedi aslında zor geçmiş hamileliğin haftasına uyumlu gitmesi bile çok iyi dedi yinede içim rahat etsin istiyorum gerisi Allah keri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haftasına uyumlu ise çok sıkıntı etme kiloyu

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu ara bol bol yiyeceğim canım Aralık sonu tekrar kontrol var bakalım almış mı 🤲 Doktor dedi aslında zor geçmiş hamileliğin haftasına uyumlu gitmesi bile çok iyi dedi yinede içim rahat etsin istiyorum gerisi Allah kerim
  • Ispanak.
  • Yumurta.
  • Süt ve süt ürünleri.
  • Meyve ve sebzeler.
  • Ceviz.
  • Kabak çekirdeği.
  • Et ve et ürünler Anne karnında bebeğe kilo aldıran yiyecekler canım

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım bende baktım bugün teşekkür ederim 🤲🤲🤲
Rica ederim canım benim ilk bebek 3250 kg doğdu şişi gitti 2970 kaldı minicik gibi geldi gözüme bende madem sezaryen olacak bebek kilo alsın diyorum canım sevmesem de yemeye çalışıyorum bazı gıdaları inşallah ❤️ gönlün den geçen olur 💕

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim canım benim ilk bebek 3250 kg doğdu şişi gitti 2970 kaldı minicik gibi geldi gözüme bende madem sezaryen olacak bebek kilo alsın diyorum canım sevmesem de yemeye çalışıyorum bazı gıdaları inşallah ❤️ gönlün den geçen olur 💕
Benim oğlumda ilk 3500 doğmuştu ama onda yiyebiliyordum ikincide zor geçiyor hamileliğim ben bile 2 kilo almışım et falan tüket diyor ama hiç yiyemiyorum midem bulanıyor bende artık yiyebildiğim faydalı şeyleri tüketmeye çalışacağım 🤲🤲❣️

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

1600 dedi canım haftası ile uyumlu ama çok tombiş bir bebek beklemeyelim dedi 2500 doğabilir biraz sütüne gidelim yemeğine dikkat et 3000 kilo olsun en azından dedi küçük mü kalmış kızım ya bende 2 kilo almışım
Aldığın kiloyla alakası yok canım ben ilk gebeligimde 33 kilo aldım 36 haftada doğurdum 2.700 çıktı gününde doğsa 3.200 olurdu dedi doktor en fazla sen kendine yemişsin demişti 🤭 ikinciye hamileyim şimdi daha hiç kilo almadım 20 haftalık oldum ilkinden ders alınca 🤣

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Aldığın kiloyla alakası yok canım ben ilk gebeligimde 33 kilo aldım 36 haftada doğurdum 2.700 çıktı gününde doğsa 3.200 olurdu dedi doktor en fazla sen kendine yemişsin demişti 🤭 ikinciye hamileyim şimdi daha hiç kilo almadım 20 haftalık oldum ilkinden ders alınca 🤣
Yok valla ben yemeyi severim açıkçası hani kilodur verilir geri ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım 3500 doğmuştu oğlum şimdi 31 iki kilo almışım kız bakalım ne kadar doğacak 🙂 midem iyi olsa her türlü faydalı olacak şeyi tüketirdim 😅

Tüm sayfalar yüklendi.