31 haftalık sıkıntılar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan 31 haftalık sıkıntılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 504 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 31 haftalık sıkıntılar
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 31 haftaya girdim son günlerde göğüs kafesim daralıyor boğazımda sürekli bir düğüm var gibi sanki yediğini yutamazsın ya öyle mideden mi kaynaklanıyor sizce aynı durumu yaşayan ve çözebilen var mı 😔

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 31 haftaya girdim son günlerde göğüs kafesim daralıyor boğazımda sürekli bir düğüm var gibi sanki yediğini yutamazsın ya öyle mideden mi kaynaklanıyor sizce aynı durumu yaşayan ve çözebilen var mı 😔
32 oldum göğüs kafesi daralması bende de var çok hele düz bir şekilde uzaniyim hemen daraliyorum kalp ritmim yüksek atıyor geceleri mideme prensesim baskı yapıyor sancı veriyor 10 dk sonra geçiyor boğazımda ara ara öksürme hissi geliyor oksururken boguruyirum kusucak gbi bel ağrısı desen geceleri haram oldu ağrısından iki gün önce kontroldeydim bunların ola bilicegi bebek büyüdüğü için yeri daralıyor buda organlara baskı yapıyor dedi mide yanman faln varsa sade soda iç bir tane iyi geliyor bana

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
33 de benden olsun mide yanması ayrı gece sabaha kadar sanki mideden bogazıma kadar ateş yanıyo yanlarım ayrı agrıyo bel ayrı her dk lavabo ihtiyacı ayrı bide rahat hareket edemiyorum rahmime baskı yapıyo

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
33 de benden olsun mide yanması ayrı gece sabaha kadar sanki mideden bogazıma kadar ateş yanıyo yanlarım ayrı agrıyo bel ayrı her dk lavabo ihtiyacı ayrı bide rahat hareket edemiyorum rahmime baskı yapıyo
Bu lavoba soru herkeste galiba dün gece kalkmisim yatağın kenarına uykulu sarhoş bir vazoyet kendi kendime diyorum ki bir sontam olsada taksam rahatlasam diye 😀😀

Tüm sayfalar yüklendi.