32 haftalık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan 32 haftalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,012 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 32 haftalık
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 32 haftalık hamileyim göğüs ucum hiç yok ve bi kaç kere sıktım ne süt ne bi sıvı geliyor doğumdan sonra mı gelicek sütüm bide göğüs ucum yok bebegim nasıl emicek

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 32 haftalık hamileyim göğüs ucum hiç yok ve bi kaç kere sıktım ne süt ne bi sıvı geliyor doğumdan sonra mı gelicek sütüm bide göğüs ucum yok bebegim nasıl emicek
Herkeste olacak diye bir şey yok kuzum boşa stres yapma doğumda gelir süt zaten tamamen hormonal şeyler

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Canım zaten normali budur doğum olmadan göğüsten süt yada sıvı gelmez doğumdan sonra sütun gelir şimdide strese girme göğüs ucunda bebek emdikçe oluşur benimde göğüs ucum yoktu bebeğim emdikçe göğüs ucum çıktı 😇

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım benim göğüs ucumda küçük ve zaten sütte hemen gelmiyor ki benim doğumdan 3 gün sonra sütüm gelmeye başladı ilk başlarda su gibi bir sıvı geliyor o bile bebeği doyuruyormuş zaten

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebiliyor bu konu kuzum. Bazılarının sütü erken gelirken bazılarınınki de doğumdan sonra gelebiliyor. Göğüs ucuna gelirsek bebek emdikçe büyür merak etme

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.