İnşallah kuzum bol bol dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez16 mayıs sınır koydu bizede inşaallah beklerler canım![]()
Dün kontrole gittim anca yazabildim canlar, çamaşırdaki ıslaklık su mu akıntı mı diye netleştirmek üzere test yapıldı baya pahalı idi, negatif çıktı çok şükür emin olduk o yönden içimiz rahatladı.Rahim kısalığı vardı ilaçlara devam mukus tıkacı kapalı açılırsa her an gelebilir endişesi devam ediyor.Haftası erken olduğu için gelişimi açısından gelmesi taraftarı değiliz.Şuanlık bizde durumlar böyle, sizde kimler kontrole gitti son durumlar nedir![]()
![]()
Geçmiş olsun kuzum sende çok dikkatli ol kasılmalar olunca takip et, bebişler sabırsızlar ama beklemeleri lazımCanıımmm çok dikkat et kendine bende dün gittim kontrole suyu falan herşeyi iyiydi nst çektirdim sancı çıktı bi tane doktor dedi fark etmedin mi bidaha kağıtta sancı çıksaydı doğumhaneye yollayacaktı Allahtan çıkmadı evde dikkat et sancın olursa gel dedi
Ediyorum canım benim bu minikler Rahat durmuyorlaarrrrGeçmiş olsun kuzum sende çok dikkatli ol kasılmalar olunca takip et, bebişler sabırsızlar ama beklemeleri lazım![]()
Evet kuzum 36 haftadan gün almış oluyorum hayirlisi bakalım kasılmalarım, sancım varken o güne kadar dayanabilecek mı bakalım hayırlısı artık@Ebuşşş Bayramda 36 haftalık oluyorsun demi kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
inşallah dayanırsinuz kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet kuzum 36 haftadan gün almış oluyorum hayirlisi bakalım kasılmalarım, sancım varken o güne kadar dayanabilecek mı bakalım hayırlısı artık
Allah'ım razı olsun balım bende doğum şeklini hiç umursamıyorum oğluşum iyi olsunda geriis boş. Rabbim cumlemizi bir avazda kurtarsın inslahhHakkında hayırlısını versin inşallah rabbimsağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
korkma erken değil artık vakit doğum şekli ne olursa olsun yeterki evlatlarımız sağlıklı olsun
![]()