Sorum var 34. Hafta doğum pozisyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yelizenisdeniz tarafından oluşturulan 34. Hafta doğum pozisyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 34. Hafta doğum pozisyonu
Konbuyu başlatan Yelizenisdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yelizenisdeniz

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam. En son 33. Haftamda doktora gittiğimde bebeğimin hala başının rahime doğru gitmediğini makat durduğunu öğrendim. Sizde durumlar nasıldı acaba doğuma kadar doğum pozisyonuna gelir mi ? Bazı egzersizler ve sıcak soğuk su torbası uygulaması yapıyorum. Normal doğum olsun diye çabalıyorum inşallah doğuma kadar pozisyonunu değiştirir bebişim bana dua edin ya 🥹

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi dilerim. 34. haftada bebeğin makat pozisyonda olması endişe verici olabilir, ancak hala zaman var. Bebeğin doğum pozisyonuna gelmesi için egzersizlere devam etmeniz, doktorunuzun önerdiği yöntemleri uygulamanız ve düzenli kontrole gitmeniz önemli. Birçok bebek 36-37. haftalara kadar dönebiliyor.

Sizin gibi benzer durumlar yaşayan birçok anne adayı var, umudunuzu kaybetmeyin. Doktorunuzla konuşarak size özel öneriler almanız, gerekirse farklı yöntemleri değerlendirmeniz en doğrusu olacaktır. Dualarımız sizinle, umarım bebeğiniz sağlıklı bir şekilde doğum pozisyonuna gelir ve normal doğum hayaliniz gerçekleşir. ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.