34 haftalık gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde PoncikAnne tarafından oluşturulan 34 haftalık gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,686 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 34 haftalık gebelik
Konbuyu başlatan PoncikAnne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktor kontrolüne gttm günümü aldm tahmini doğumum 2 mart dedi doktorum bebeğimin çok şükür bir skntisi yoktr kilosu 2 kilo 4 Gram sizce iyimi
Bana da tahmini olarak subatin ikinci haftası yani 39 haftada alıyoruz dedi sezeryan olunca seninki bence de çok uzun geldi canım ben suan 35 haftada yım ayın 27 sinde tekrar gidicem gün vericem dedi aksilik olmazsa inşallah sağlıkla gelsin canım benim hayırlı dogumlar nasip etsin Rabbim kilosu na da takılma normal kiloda herkesle farklılık gösterir geçen hafta gittiğimde 2 kiloyu geçmiş dedi net birsey söylemedi o zaman bende 34 haftaliktim

PoncikAnne

Kayıtlı Üye
rank
Bana da tahmini olarak subatin ikinci haftası yani 39 haftada alıyoruz dedi sezeryan olunca seninki bence de çok uzun geldi canım ben suan 35 haftada yım ayın 27 sinde tekrar gidicem gün vericem dedi aksilik olmazsa inşallah sağlıkla gelsin canım benim hayırlı dogumlar nasip etsin Rabbim kilosu na da takılma normal kiloda herkesle farklılık gösterir geçen hafta gittiğimde 2 kiloyu geçmiş dedi net birsey söylemedi o zaman bende 34 haftaliktim
Anladm cnm bna neden öyle dediki acaba
Rabbm sağ salim kucagina almayı nasip etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktor öyle dedi bilmiyirmki gorumceminide öyle aldı Dr

Doktor öyle dedi bilmiyirmki gorumceminide öyle aldı Dr

Cuma gittim doktora 33+4 günlüktü 2400 kg 45 cm boy 22 şubata dogum tarihimi verdi. Yani 38.hafta dogum olacak artı 36.haftada tekrar gel dedi
Hım anladm bna 2 mart dedi saglikla glsn cnm bebislerimiz

Sağlıkla glsn cnm masallah kilosuda çok iyi
Saol amin cnm

Tüm sayfalar yüklendi.