34 haftalik gebelikta igne batmasi gibi agri normal mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Büşru tarafından oluşturulan 34 haftalik gebelikta igne batmasi gibi agri normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,813 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 34 haftalik gebelikta igne batmasi gibi agri normal mi
Konbuyu başlatan Büşru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Büşru

Kayıtlı Üye
rank
34+4 haftalık gebeyim adet sancısı gibi bir Ağrı var ara sıra iğne batması oluyo erken doğum riskimde var sizce normal mi ? 🥺

Zümrüttt

Kayıtlı Üye
rank
34+4 haftalık gebeyim adet sancısı gibi bir Ağrı var ara sıra iğne batması oluyo erken doğum riskimde var sizce normal mi ? 🥺
Eğer dediğin gibi erken doğum riskin varsa bence bı doktoruna görün ne olur ne olmaz bazen yalancı sancida olabiliyor o tür ağrılar

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende şuan 34 haftaligim. Gecen hafta adet sancisi hibi sancilarim basladi. Bir gün olsu böyle 1 dk felan uzandim gecti. Sonra baska gün yine oldu. Simdi birsey yok cnm. Bende yalanci sancilar diye düşündüm.

Ama senin erken dogum riskin de varmis cnm bilemedim. Bir sor doktora istersen🤷🏻

Büşru

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende şuan 34 haftaligim. Gecen hafta adet sancisi hibi sancilarim basladi. Bir gün olsu böyle 1 dk felan uzandim gecti. Sonra baska gün yine oldu. Simdi birsey yok cnm. Bende yalanci sancilar diye düşündüm.

Ama senin erken dogum riskin de varmis cnm bilemedim. Bir sor doktora istersen🤷🏻
İlk gebeliğinizmi

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Evet cnm ilk gebeligim ve artik diz kemiklerime agri iniyor.
Riskli bir gebelikse riske atma ne olur ne olmaz doktoruna başvur içinde can taşıyorsun ondan daha kıymetli bişey yok 🤗 İnşallah bir sorun sıkıntı yoktur sadece hazırlık sancılarıdır ama tabi yinede baktırmak emin olmak iyidir

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Riskli bir gebelikse riske atma ne olur ne olmaz doktoruna başvur içinde can taşıyorsun ondan daha kıymetli bişey yok 🤗 İnşallah bir sorun sıkıntı yoktur sadece hazırlık sancılarıdır ama tabi yinede baktırmak emin olmak iyidir
Ayy çok şükür bir risk yok canim. İki haftada bir randevum oluyor doktorada anlatiyorum sikintilari normal diyor. Herseyi soruyorum zaten 🤭 Ama haklisin riskli olsaydi farkli olurdu hersey. Sancilar kesildi cnm. Ama artik resmen kemik agrilari basliyor. Minnoş kızım hazirlik asamasinda sanki😍

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ayy çok şükür bir risk yok canim. İki haftada bir randevum oluyor doktorada anlatiyorum sikintilari normal diyor. Herseyi soruyorum zaten 🤭 Ama haklisin riskli olsaydi farkli olurdu hersey. Sancilar kesildi cnm. Ama artik resmen kemik agrilari basliyor. Minnoş kızım hazirlik asamasinda sanki😍
Maşallah Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰

Tüm sayfalar yüklendi.